Esti unic, nu trebuie sa te straduiesti sa arati ca restul! ZEITA MELANINEI are un mesaj puternic pentru lumea intreaga

Desi astazi este un model de succes si admirata pentru pielea ei de o culoare neobisnuita, pur si simplu superba, Khoudia Diop a fost in nenumarate randuri luata peste picior tocmai din cauza felului in care arata. Povestea ei de viata si de succes aici:

Daca esti suficient de norocos sa fii diferit, nu te schimba niciodata. (Khoudia Diop)

Interior, exterior… este pur si simplu superba. Nu mai ma satur sa privesc aceasta fata minunata cu pielea ca abanosul si ochii ca noaptea si sa nu o admir pentru inteligenta ei, frumusetea ei interioara si pentru atitudinea ei curajoasa de a imbratisa diversitatea si a ne accepta asa cum suntem.

Desi astazi este un model de succes si admirata pentru pielea ei de o culoare neobisnuita, asemanatoare carbunelui sau ciocolatei, Khoudia Diop, in varsta de 19 ani si originara din Senegal nu se fereste sa marturiseasca ca de-a lungul copilariei si adolescentei ei a fost in repetate randuri batjocorita, poreclita si agasata tocmai din cauza modului in care arata, fiindca era… altfel.

Foto: @ melaniin.goddess / Instagram

Foto: @ melaniin.goddess / Instagram

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

“Am fost sacaita de alti copii cand eram mai mica din cauza nuantei pielii mele”, a spus modelul pentru The Huffington Post. “Insa acest lucru este chiar normal in Senegal. Nu este un sentiment placut si a trebuit sa invat sa ma iubesc mai mult in fiecare zi si sa nu mai acord atentie negativitatii, ceea ce a ajutat mult! Am invatat sa fiu un exemplu de incredere in sine si de iubire de sine”, declara tanara pentru aceeasi publicatie.

Cu timpul, Khoudia a invatat sa se iubeasca mai mult pe sine si sa se accepte asa cum este, ba chiar sa fie mandra de pielea ei. Prin infatisarea ei exotica a atras atentia agentiilor de modeling si de 2 ani se bucura de o cariera infloritoare in aceasta industrie. Cu pielea ei neteda, ca de catifea, cu un zambet cuceritor de dezarmant si o atitudine NORMALA, Khoudia Diop a cucerit intreg internetul si a devenit o mica vedeta pe Instagram. Astazi i se mai spune si “zeita melaninei” (pigment care se afla in piele si care este raspunzator pentru culoarea pielii) sau “zeita abanosului” si lupta impotriva rasismului. Cu toate acestea, frumoasa se loveste in continuare de comentarii rasiste pe Instagram.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Foto: @ melaniin.goddess / Instagram

 
Khoudia Diop colaboreaza in prezent cu The Colored Girl, Inc, un grup care se axeaza pe promovarea iubirii de sine si pe celebrarea femeilor din toate mediile.

Khoudia Diop are un mesaj puternic de spus lumii. Isi doreste sa le inspire pe tinerele de culoare si sa le imputerniceasca, sa le faca sa se iubeasca. “Mesajul pe care il am pentru fetele din lumea intreaga este ca nu conteaza modul in care arati atata timp cat te simti frumoasa in interior. Unul din telurile mele este sa le fac pe toate surorile mele cu pielea inchisa de pretutindeni sa rada de cei cu ‘standarde de frumusete”, declara modelul pentru Daily Mail.

"Aceeasi dragoste, aceeasi tarie, aceeasi frumusete interioara, nuante diferite". Khoudia Diop

 

Foto: @ melaniin.goddess / Instagram

Foto: @ melaniin.goddess / Instagram

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Foto: @ melaniin.goddess / Instagram

Fiecare individ este unic – nu trebuie sa te straduiesti sa arati ca restul.

Foto: Khoudia diop/ melaniin.goddess / Instagram


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri