Intr-o zi, destinul a vrut ca noi doi, suflete pereche, sa ne intalnim! Am stiut ca esti tu cel pe care il asteptasem, desi nu mai eram tanara, am stiut ca ai sa imi vezi frumusetea sufletului, am stiut ca ai sa ma duci pe niste trepte foarte inalte de simtire si ai reusit.

A trecut liceul cu examenul de bacalaureat cu tot, a venit examenul de admitere la o facultate cu cursuri la zi, dar in alt oras, caci la noi nu erau decat sectii de seral. Apoi toamna m-am prezentat la locul de munca. Cam atunci prin octombrie am revazut un fost coleg de liceu de care m-am indragostit. Am crezut ca esti tu, cel pe care il asteptasem dintotdeauna, dar nu a fost asa. Il iubeam, e drept, si el ma iubea, dar nu era deloc ca in visele mele. Venirea pe lume a copiilor la diferenta de 5 ani, infidelitatile sotului si uneori egoismul lui m-au indepartat emotional de el.

Pana intr-o zi cand destinul a vrut ca noi doi, suflete pereche, sa ne intalnim! Am stiut ca esti tu cel pe care il asteptasem, desi nu mai eram tanara, am stiut ca ai sa imi vezi frumusetea sufletului, am stiut ca ai sa ma duci pe niste trepte foarte inalte de simtire si ai reusit. Nu mai eram tanara, dar sufletul era la fel de inflacarat ca si la 16 ani. Te-am iubit cu tot sufletul, cu toata fiinta mea, pentru ca tu mi-ai sters toate lacrimile. Timpul petrecut impreuna mi-a readus in minte toate visele de iubire. Toate acele happyending-uri ale filmelor vazute se prelungeau acum zi de zi in viata mea. Momentele acelea de telepatie in care ne gandeam amandoi in acelasi timp la aceleasi lucruri, rezonanta emotiilor noastre, totul era la superlativ.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Plecarea ta a fost momentul cand am descoperit scrisul. Desi eram rupta in bucati si sufeream enorm, cand iti scriam poezii ma regaseam si iti adresam acele cuvinte interzise. inca iti scriu si te caut prin vise.

Mi-ai promis ca ne vom iubi in alta viata... las usa deschisa pentru acel moment si te astept.

*de Ionescu Maria Gabriela

Foto: Pixabay

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri