Intr-o zi, destinul a vrut ca noi doi, suflete pereche, sa ne intalnim! Am stiut ca esti tu cel pe care il asteptasem, desi nu mai eram tanara, am stiut ca ai sa imi vezi frumusetea sufletului, am stiut ca ai sa ma duci pe niste trepte foarte inalte de simtire si ai reusit.

de Ionescu Maria

Aveam 16 ani, incercam sa deslusesc ce inseamna lumea mare si cu ce se mananca. Adoram filmele muzicale, ma hraneam cu muzica, cu beletristica pe care o devoram. In vise eram actrita, eram dansatoare, aveam voce si gratie ca nimeni alta si tu intodeauna ma gaseai si traiam amandoi fericiti ca in povesti. Asta se intampla mai ales dupa sarutul acela profund in care eu ridicam piciorul gratios, incaltat in pantoful minunat si eram filmata din profil in cea mai perfecta ipostaza. Faceam scenarii in cap cu tot felul de surprize pe care tu mi le faceai, ma imbracam de fiecare data in altceva si parul imi statea impecabil in orice imprejurare.

In liceu, viata era frumoasa desi trecusem de doua ori prin examene, o data la admitere si apoi la sfarsitul clasei a zecea, odata cu trecerea in treapta a doua. Mergeam des la piese de teatru si la spectacole de balet sau opera. Eram atrasa de lumea scenei si, desi nimeni nu ma incuraja spre domeniul artistic, mie imi placea enorm magia scenei. Dirigintele nostru, dl profesor de limba romana - N. Rotund, ma aprecia si imi dadea de citit mai mult decat celorlati. Citeam tot ce imi cadea in mana si aveam o usurinta in a memora si recita versuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Exista in liceu un cenaclu la vremea aceea, am mers si eu sa ma inscriu, am recitat o poezie de Geo Bogza si am fost primita. Nu aveam o voce muzicala asa cum as fi vrut, dar aveam dictie si asta mi-a folosit caci imi dadeau sa recit poeziile acelea patriotice cu cuvinte greu de pronuntat, dedicate lui Ceausescu si partidului. De multe ori, prezentam spectacolele si eram foarte mandra de succesele mele.

Credeam in sinea mea ca intr-o zi tu ma vei vedea cat de perfect am recitat poezia sau cat de frumos am prezentat intregul spectacol. Desi mai toate colegele mele aveau "prieten", eu nu aveam, la ceaiurile de vineri seara dansam mai mult in grup melodiile la moda si ma retrageam cand era un blues caci nu aveam un partener stabil.

Citeste continuarea acestei povesti de dragoste pe pagina urmatoare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri