20 Octombrie 2016 publicat în Lifestyle 178 share-uri

De ce sa faci acest test si sa raspunzi intrebarilor de mai jos? Fiindca te vei amuza copios si fiindca, desi testul este unul banal, statisticile arata ca doar 5% dintre persoane raspund corect.

Iti spunem doar atat. Acesta este un test “siret”, care iti testeaza perspicacitatea si capacitatea de atentie, iar intrebarile lui sunt doar un pic, dar doar un pic, inselatoare :)... Testul consta in 6 intrebari banale, cu un raspuns cat se poate de simplu. Trebuie doar sa citesti intrebarile cu atentie si sa le raspunzi corect, cum te pricepi tu mai bine.

De ce sa faci acest test si sa raspunzi intrebarilor? Fiindca te vei amuza si fiindca, conform statisticilor, doar 5% dintre oameni raspund corect. Testul circula pe internet si este extrem de popular pe YouTube. Accepti provocarea acestui test capcana si ne ajuti sa crestem procentul celor care il fac corect :)?

Testul cu 6 intrebari-capcana: Accepti provocarea?

Prin urmare, pe prima pagina vei gasi intrebarile. Citeste-le pe rand cu atentie si noteaza-ti raspunsul pe o foaie de hartie. DOAR DUPA ce ai citit toate intrebarile si ai scris toate raspunsurile, verifica raspunsurile de pe pagina 2. Aici, pe pagina 2 vei gasi raspunsurile corecte. Spune-ne ce ai facut si lasa-ne un comentariu in josul paginii cu privire la raspunsurile tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Test: Intrebarea 1

Daca un avion se prabuseste la granita dintre Statele Unite si Canada, unde vor fi inmormantati supravietuitorii?

Test distractiv: Intrebarea 2

Bungaloul dnei Smith este decorat in intregime in roz. Covorul este roz, tavanul este roz, chiar si abajururile sunt roz. Ce culoare crezi ca au scarile?

Test distractiv: Intrebarea 3

Imagineaza-te conducand un autobuz. Conduci pana la statia T, unde se urca 4 oameni. Mai mergi cateva statii si ajungi la statia de autobuz O, unde coboara 2 oameni. In cele din urma, ajungi la statia M, unde toata lumea coboara.

Care este numele soferului de autobuz?

Test distractiv: Intrebarea 4

Imagineaza-ti un acvariu in interiorul unei case abandonate. In acvariu sunt 3 pesti mari si 3 pesti mici. Dupa 4 zile, 1 peste mare si 2 pesti mici au murit. Cati pesti au mai ramas in acvariu? Citeste restul intrebarilor in pagina 2 >>

Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri