Mai multi studenti cu o cariera frumoasa s-au reunit pentru a-si vizita fostul profesor universitar. Stand de vorba intre ei, ii puteai auzi doar plangandu-se despre cat de stresati sunt la munca si in viata.

Mai multi studenti cu o cariera frumoasa s-au reunit pentru a-si vizita fostul profesor universitar. Stand de vorba intre ei, ii puteai auzi doar plangandu-se despre cat de stresati sunt la munca si in viata.

Bucurandu-se sa ii vada, profesorul a vrut sa isi serveasca fostii studenti cu cafea. S-a dus in bucatarie si s-a intors cu un ibric mare plin cu cafea si cu o sumedenie de cesti: de portelan, de plastic, de sticla, de cristal, unele aratand banale, altele scumpe, unele fine si de calitate, spunandu-le sa se serveasca cu cafea.

Foto: matka_Wariatka /Shutterstock

Cand toti studentii au avut cate o ceasca de cafea in mana, profesorul le-a turnat cafea in ele si a spus: “Daca observati, toate cestile scumpe si care aratau bine au fost luate, lasandu-le deoparte pe cele banale si ieftine. Chiar daca este normal ca voi sa vreti doar ce este mai bun pentru voi, aceasta este sursa problemelor si stresului vostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Fiti siguri ca ceasca in sine nu adauga nicio calitate cafelei. In majoritatea cazurilor, cestile sunt doar scumpe sau chiar ascund ceea ce bem. Ceea ce ati vrut cu adevarat a fost cafeaua, nu ceasca, insa in mod constient ati ales cele mai bune cesti… Si apoi ati inceput sa va uitati unii in cestile altora.

Ganditi-va la urmatoarele acum: Viata este cafeaua; joburile, banii si pozitia in societate sunt cestile. Sunt doar instrumente care contin Viata si tipul de ceasca pe care il avem nu ne defineste, nici nu schimba calitatea vietii pe care o traim.

Uneori, concentrandu-ne doar pe ceasca, esuam sa ne bucuram de cafea. Savurati cafeaua, nu cestile!

Cei mai fericiti oameni NU AU tot ce este mai bun din tot. Pur si simplu ei FAC tot ce este mai bun din tot. Traieste simplu. Iubeste generos. Iubeste profund. Vorbeste cu bunatate.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Caria dentară – ce este și cum se tratează

Autor: Anonim


Foto homepage: Dima Sobko / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri