20 Octombrie 2016 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Imaginati-va ca ziua este precum o planta. Are nevoie sa fie udata cu grija pentru a inflori. Sa ne invioram dimineata si viata cu ganduri si afirmatii pozitive:

Cand te trezesti dimineata, gandeste-te ce privilegiu pretios este sa fii viu - sa respiri, sa gandesti, sa te bucuri, sa iubesti. Marcus Aurelius

Modul in care iti incepi ziua poate avea un impact covarsitor asupra modului in care decurge ziua respectiva. Primele ganduri pe care le ai dimineata, atunci cand te trezesti, iti pot influenta energia, dispozitia si comportamentul pe parcursul intregii zilei. Majoritatea oamenilor isi incep dimineata opunand rezistenta, noteaza publicatia https://notesonbliss.com. Ti s-a intamplat sa nu vrei sa te scoli din pat? Sa nu vrei sa te apuci sa realizezi lista aceea cu lucruri de facut? Sa nu fii deloc entuziasmat/a in legatura cu inca o zi obositoare in care trebuie sa te lupti cu de toate? Cum ar fi insa sa incercam sa aplicam exact opusul? Oare cum ar arata ziua noastra si cum am fi noi? Nu am fi mai plini de energie, entuziasm, putere de munca si dragoste de viata?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Imaginati-va ca ziua este precum o planta. Are nevoie sa fie udata zilnic pentru a inflori. Sa ne invioram dimineata si viata cu ganduri si afirmatii pozitive si ziua noastra va deveni ceea ce investim in ea. Iata 21 de afirmatii pozitive pe care publicatia notesonbliss.com ni le recomanda sa le spunem in fiecare dimineata pentru a avea parte de o zi excelenta:

21 de afirmatii pozitive pe care sa ti le spui dimineata pentru ca zilele tale sa fie extraordinare

via notesonbliss.com

1. Multumesc pentru darul acestei noi zile. Sunt recunoscatoare.

2. Cum pot servi cel mai mult Universului astazi?

Foto: Jacek Dudzinski / Shutterstock.com

3. Lucruri uimitoare mi se intampla in fiecare zi.

4. Sunt entuziasmata sa vad ce se intampla astazi!

5. Dedic ziua de astazi dragostei si bunatatii.

6. O sa incerc sa fac in aceasta zi tot ce imi sta in putinta astfel incat, atunci cand pun capul diseara pe perna, sa am sentimentul unei satisfactii depline.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

7. Am tot ce am nevoie chiar in acest moment.

8. Ma iubesc si ma accept complet si in totalitate.

9. O sa ma onorez facandu-mi prezenta simtita cu putere in viata mea astazi.

10. Dragostea, bucuria si pacea sunt starea mea naturala.

11. Astazi este dedicat distractiei!

12. Vad lumea cu ochii recunostintei si imi umple sufletul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri