Cum ar fi sa fim recunoscatori simturilor noastre pentru ca ne fac experimentarea mult mai facila? Cum ar fi sa fim recunoscatori soarelui pentru ca ne incalzeste? Pamantului fiindca ne gazduieste? Corpului nostru fiindca ne permite sa facem tot ce face?

Ne-am obisnuit sa luam totul de bun si nu mai apreciem ceea ce avem in masura in care o merita. Cum ar fi sa fim recunoscatori pentru toate acele lucruri si oameni care exista in viata noastra si care o infrumuseteaza si o fac sa fie mai usoara? Cum ar fi sa apreciem cu adevarat lucrurile din jurul nostru? Cum ar fi sa ii apreciem pe cei de la care invatam/ am invatat? Cum ar fi sa fim recunoscatori simturilor noastre pentru ca ne fac experimentarea mult mai facila?

Cum ar fi sa fim recunoscatori soarelui pentru ca ne incalzeste? Pamantului fiindca ne gazduieste? Corpului nostru fiindca ne permite sa facem tot ce face? Viata noastra ar fi mult mai frumoasa, mai buna, mai senina. Am iubi mai mult si am fi mai iubiti. Recunostinta este un dar minunat si ne face sa “vedem” mai bine lumea minunata in care traim.

Intr-un articol publicat pe tinybuddha.com/blog, Celestine Chua, life coach si fondator al Personal Excellence, ne impartaseste o lista cu 60 de lucruri pentru care ar trebui sa fim recunoscatori in viata. Prin urmare, haideti sa facem un superb exercitiu de recunostinta si sa vedem care sunt 36 dintre acestea:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Cele mai încurajatoare citate despre succes Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Celestine Chua: 36 de lucruri pentru care sa fim recunoscatori ca le avem in vietile noastre

via tinybuddha.com/blog

Fii recunoscator/ recunoscatoare:

1. Parintilor tai – pentru ca ti-au dat nastere. Daca nu ar fi fost ei, nu ai fi fost nici tu.

2. Familiei tale – pentru ca iti sunt cele mai apropiate rude din lume.

3. Prietenilor tai – pentru ca iti tin companie in viata.

4. Simtului vederii – pentru ca iti permite sa vezi culorile vietii.

5. Simtului auzului – pentru ca iti permite sa auzi picaturile de ploaie cum se preling, vocile celor iubiti si acordurile armonioase ale muzicii.

6. Simtului atingerii – pentru ca iti permite sa simti textura hainelor tale, adierea vantului si mainile celor iubiti.

Foto: Luisma Tapia / Shutterstock

7. Simtului mirosului – pentru ca iti permite sa mirosi lumanarile parfumate, parfumurile si florile frumoase din gradina.

Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

8. Simtului gustului – pentru ca iti permite sa savurezi dulceata fructelor, gustul sarat al apei de mare, acreala muraturilor, amareala castravetilor amari si iuteala ardeilor iuti.

9. Discursului tau - pentru ca iti ofera posibilitatea de a te exprima.

10. Inimii tale - pentru ca pompeaza sange catre toate partile corpului tau in fiecare secunda de cand te-ai nascut; fiindca ti-a dat abilitatea de a simti.

Foto homepage: michaelheim / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri