5 Octombrie 2016 publicat în Lifestyle 28 share-uri

Afla si tu daca esti una dintre cele 4 zodii norocoase in dragoste in aceasta luna!

Berbec

Luna octombrie este acaparata si influentata de Jupiter, marele benefic, ceea ce aduce numai vesti bune pentru nativii zodiei berbec.

Daca pana acum lucrurile in sfera sentimentala erau cu dus si intors, a venit momentul sa te linistesti, sa privesti lucrurile altfel si sa iei deciziile potrivite pentru tine si pentru relatia ta. Stai de vorba cu partenerul de cuplu si vedeti cum reusiti sa ajungeti la un numitor comun.

Foto: pixabay.com

In a doua jumatate a lunii, lucrurile se mai linistesc si atmosfera se incalzeste din ce in ce mai mult. Relatia de cuplu devine mai efervescenta si incercati sa va faceti planuri pe termen lung, ceea ce poate fi un semn de siguranta si stabilitate.

Daca inca nu ti-ai gasit persoana potrivita, nu este cazul sa disperi. Luna ctombrie are multe surprize pregatite pentru tine.

Gemeni

Luna octombrie este ideala pentru nativii zodiei Gemeni, mai ales in cee ace priveste sectorul sentimental. Inca din luna setebeir se simt infleunetele lui Jupiter.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Prezenta acestei planete in sectorul sentimental aduce un plus de senzualitate si pasiune, ceea ce contribuie la dezvoltarea relationala si spirituala a relatiei de cuplu. Incepeti sa va ganditi din ce in ce mai des la noul pas pe care vreti sa il faceti. Poate fi vorba de o logodna, de o nunta sau de stabilirea unui camin comun.

Pe final de octombrie, incercati sa va concentrati pe relatiile de familie si de prietenie. Restabiliti legaturi vechi si petreceti mai mult timp in cadrul familiei. Va fac bine aceste momente linistite si relaxante, mai ales ca din puct de vedere profesional este o luna agitata.

Daca inca nu esti intr-o relatie serioasa, sau nu ti-ai gasit sufletul pereche, luna octombrie o sa aiba grija sa iti scoata in cale oameni interesanti, asa ca nu se stie niciodata.

Rac

Este o perioada foarte buna pentru a imbina romantismul cu pasiunea, sexualitatea si nebunia unei relatii de cuplu asa cu viseaza fiecare.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Primele zile ale lunii octombrie sunt ideale pentru a le petrece alaturi de partenerul de cuplu, de a desfasura impreuna activitati comune si de a sta de vorba despre planurile de viitor. Este posibil chiar sa va planuiti o vacanta scurta ce are sa va aduca impreuna si sa va apropie mai mult.

Cea de-a doua jumatate a lunii vine cu multe lucruri de rezolvat si multa activitate in plan profesional. Este timpul sa te concentrezi si pe viata profesionala si sa faci ceea ce iti place mai mult. Vei vedea ca o sa ia toata sustinerea de care ai nevoie, iar partenerul de cuplu va fi acolo sa te sprijine la fiecare pas.

Daca te gandesti ca inca nu ti-ai gasit perechea, lua aceasta poti avea noroc daca ai o mai mare deschidere catre nou.

Fecioara

Pe toata perioada lunii Octombrie, nativii zodiei Fecioara sunt foarte norocosi din punct de vedere sentimental.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Partenerul de cuplu se implica din ce in ce mai mult in activitati de cuplu, ceea ce te face sa iti dai seama ca toate compromisurile isi primesc rasplata. Va intelegeti din ce in ce mai bine, iar atmosfera din cuplu este una ideala.

A doua jumatate a lunii aduce un plus de vitalitate si de pasiune in dormitor. Daca pana acum v-ati descoperit in aceste privinte, acum este timpul sa va surprindeti cu noutati si sa reaprindeti flacara pasiunii daca simtiti ca lucrurile incep sa devina monotone.

In cazul in care inca mai cauti persoana potrivita afla ca luna octombrie este de bun augur. Ai multe ocazii in care poti cunoaste persoane speciale alaturi de care sa iti petreci timpul.

Foto prima pagina: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri