Putini sunt sefii care te incurajeaza sa gresesti experimentand. Putini sunt profesorii care nu amendeaza prima greaseala de ortografie. Si mai putini sunt parintii care nu isi incurajeaza copiii sa invete din greseli.

Advertorial

Cu totii gresim, cei mai norocosi dintre noi primesc sansa de a-corecta ce au facut. Cel mai usor, greselile se corecteaza pe hartie. Iar cei care pot profita e de cat mai multe sanse de a o lua de la capat sunt copiii. Sansa lor de a repara greselile la scoala, e sansa de a invata si implicit a se forma.

Pilot FriXion e bagheta magica cu care se sterg greselile, fie ca sunt ele de ortografie, matematica sau biologie. Japonezii de la PILOT au conceput Rollerul FriXion pentru a fi alaturi de copiii care incep acum sa deprinda tainele scrisului. Pustiul tau a gresit o litera? Nu trebuie sa rupi foaia din caiet. Cand scrie cu Pilot FriXion, copilul tau trebuie doar sa stearga greseala si sa continue de unde a ramas.

Cea mai frumoasa parte este ca poate sterge si rescrie de cate ori vrea, fara sa pateze hartia, iar stergerea se face cu capacul rollerului, ca in cazul creionului cu guma de sters.

Este considerat o inovatie in domeniu deoarece cerneala FriXion contine microcapsule care retin culoarea iar continul microcapsulelor reactioneaza la schimbari extreme de temperatura.

Cu alte cuvinte cerneala nu se sterge de tot, ci devine transparenta. Magia apare atunci cand introduci foaia la temperaturi de minus 10 gradei, cerneala stearsa apare.

Ai puterea sa iti corectezi greselile. Pe unele mai repede decat pe celelalte. Puteti gasi gama de produse FriXion pe rechizitelemele.ro

Cititorii garbo.ro beneficiaza de un voucher de 15 lei cadou la prima comanda pe rechizitelemele.ro.

Intra pe rechizitelemele.ro, foloseste Cod Voucher NOTA10 si vei beneficia de 15 lei cadou, reduceri si cadouri la fiecare comanda!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri