Pregateste-te pentru unul dintre cele mai puternice evenimente astrologice din ultima perioada, poate chiar cel mai important moment al unui ciclu astral care a inceput in 2008 si se va termina in 2017. Descopera care este influenta Eclipsei de Luna si a Lunii pline in Pesti de pe 16 septembrie 2016 si cum ne afecteaza pe noi toti la nivel emotional:

Eclipsa de luna de vineri, 16 septembrie 2016, este chiar in mijlocul decanului 3 al Pestilor si este aspectata de opozitia Venus – Uranus. Desi este o eclipsa in penumbra implicatia acestui fenomen astrologic asupra noastra este complexa. Oricat ne-am dori sa nu fie asa, un cuvant care defineste destul de bine aceasta eclipsa de luna este urmatorul: MANIE.

Imprejurarile ne ofera prilejurile perfecte pentru a ne dezlantui sentimentele de manie si de negativitate, dar si sansa de a contrabalansa aceasta energie navalnica prin dragoste si creativitate. De asemenea, luna plina din Pesti de pe 16 septembrie iti da mai mult curaj, dar si posibilitatea de a face schimbari si de a-ti depasi umbrele interioare, regenerandu-te emotional.


Foto: Schema cu trecerea Lunii prin penumbra Pamantului in eclipsa de pe 16.09.2016. via WIKIPEDIA

Acesta eclipsa de luna prin penumbra este, conform wikipedia, ultima din cele trei eclipse de luna ale lui 2016 si cea de-a noua eclipsa de luna din seria Saros 147. Eclipsa de luna de pe 16 septembrie poate fi vazuta in Europa, Africa, Asia si Australia.

"Eclipsa de Luna din 16 septembrie 2016 are loc cu Luna in Pesti pe gradul 24: 20 in opozitie cu Soarele in Fecioara gradul 24:20 iar Luna se afla in apropierea Nodului Sud Lunar in Pesti gradul 12:45. Este o Eclipsa de Luna asociata cu Nodul Sud lunar in Pesti ce ne va sopti ce trebuie sa facem pentru ca viata noastra sa scape de tot ceea ce ne tine pe loc, fie ca vorbim de o relatie, de un loc de munca, de o credinta, de o speranta, de o durere in suflet. 'Ne va sopti' este o metafora pentru energia acestei Eclipse, o soapta propagata prin prieteni, ghizi astrali, astrologie, protectie divina( Eclipsa in casa XI)”, se arata pe site-ul de astrologie adriana-astro.com

“Toate eclipsele de luna sunt 'Luni Pline' ce ne obliga sa gasim un echilibru intre energiile implicate. Aceasta eclipsa de luna cere sa facem un echilibru intre nevoia noastra de logica, discernamant, efort, datorie, servicii catre ceilalti, critica excesiva, sanatate fizica (Fecioara) si compasiune, iubire neconditionata, acceptare, spiritualitate, legaturi spirituale si psihologice profunde, intuitie, imaginatie, sanatate spirituala”, ne explica aceeasi publicatie.

Eclipsa de luna de pe 16 septembrie vine parca sa adauge si mai multa tensiune celei conferite de eclipsa solara de pe 1 septembrie. Aceste eclipse fac de fapt parte dintr-un ciclu astral mai amplu care a inceput in 2008 si se va termina in februarie 2017. Cu toate acestea, eclipsa de luna de pe 16 septembrie se doreste a fi unul din cele mai importante momente ale acestui ciclu astral. In plus, Marte este in Sagetator, ceea ce va accentua ego-ul (Soarele) si sentimentele de manie (Luna), iar Venus si Uranus se afla si ele in opozitie. Este important de aceea sa fim mai toleranti si sa ne exercitam capacitatea de empatie la un nivel global pentru a evita agravarea conflictelor deja existente sau a da nastere altora.

Trebuie retinut si faptul ca energiile celor mai importante planete: Soarele si Luna se afla chiar in semne opuse ale horoscopului (Soarele se afla in Fecioara, iar Luna in Pesti), creand un echilibru soare-luna, yin-yang. Inima si mintea vor incerca sa se armonizeze in interiorul nostru, iar dragostea si ratiunea procedeaza in mod similar. Nu trebuie sa ne sperie faptul ca nesigurantele si temerile noastre sunt aduse in prim plan, caci le vom infrunta cu curaj, eliberandu-ne de ele.

Faptul ca aceasta eclipsa de luna de pe 16 septembrie pica in semnul intuitiv al zodiei Pesti nu este deloc intamplatoare. Aceasta luna plina este si despre spiritualitate si creativitate, dar si despre capacitatea de a-ti expune intr-un mod creativ si original ideile si gandurile. Canalizeaza-ti orice emotii prea intense care te incearca (manie, frustrare etc) prin intermediul scrisului, al artei sau al muzicii. Evita sa te descarci pe cei din jur si mai ales pe cei dragi caci acest lucru nu te va ajuta cu nimic, ba chiar va agrava amploarea sentimentelor negative.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri