15 Septembrie 2016 publicat în Lifestyle 39 share-uri

Mii de oameni din intreaga lume dau mai departe aceasta scrisoare secreta care a fost descoperita intamplator de fiul unui barbat decedat la 51 de ani.

Mii de oameni din intreaga lume dau mai departe aceasta scrisoare secreta care a fost descoperita intamplator de fiul unui barbat decedat la 51 de ani. Mesajul sau ii inspira pe oameni sa isi declare dragostea si sa se bucure la maxim de prezenta tuturor oamenilor valorosi in vietile lor.

Mesajul a fost scris in interiorul unei peise de mobilier pe care barbatul o mesterise cu mai mult timp in urma si a fost descoperit de fiul sau care isi ajuta mama la curatenie in vechea casa.

Iata ce spune acel mesaj:

Te iubesc, Becca. Oricare zi ar fi aceasta, sper ca este o zi buna. Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile atunci cand mi te-a trimis in cale. Stiu ca aceste zile sunt cele mai bune pe care le pot avea vreodata si ma bucur ca faci parte din ele. Nu sunt sigur ca vei vedea mesajul acesta vreodata, dar daca se va intampla asta, te rog doar sa stii ca te iubesc foarte mult. Daca este un singur lucru pe care il vreau foarte tare in viata, este sa fiu la fel de bun cu tine, precum tu esti cu mine. Daca pot face acest lucru, as fi cel mai fericit barbat in viata. Te iubesc, frumoasa mea sotie.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Mesajul a fost gasit dupa moartea sotului si a impresionat intreaga familie.
 

Foto: By tache/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri