9 Septembrie 2016 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Tot ce voiai sa stii despre cea mai asteptata zi de reduceri a lui 2016!

Draga mea, se apropie cea mai mare zi de reduceri din an: BLACK FRIDAY 2016! Pregateste-te din timp pentru momentul in care in Romania se va da startul reducerilor substantiale si iti poti cumpara toate acele lucruri pe care ti le doreai fara sa iti mai faci griji din cauza bugetului. Visai de mult timp la un anumit ceas sau rochie sau parfum sau sa iti reinnoiesti garderoba? Iti doreai un blender magic care sa iti scurteze timpul petrecut in bucatarie sau un telefon performant care sa surprinda cele mai frumoase momente ale vietii tale? Acum este momentul perfect pentru a avea grija de tine si de sufletul tau, rasfatandu-te cu produse si accesorii care iti imbunatatesc viata de zi cu zi.

Foto: Ajgul / Shutterstock

De asemenea, poti profita de aceasta zi si ii poti surprinde pe cei dragi cu cele mai frumoase si mai potrivite cadouri pe care si le doreau, insa care nu beneficiau de preturi tocmai accesibile. In plus, Black Friday 2016 reprezinta si ocazia ideala de a-ti pregati din timp cadourile de Craciun caci minunata perioada a sarbatorilor de iarna urmeaza imediat incheierii momentului Black Friday.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Chiar daca am imprumutat Black Friday de pe continentul american, unde sarbatoarea anunta debutul sezonului de cumparaturi de iarna, in ultimii ani fenomenul s-a extins si a devenit cat se poate de romanesc. De la mic la mare, cumparatorii asteapta cu nerabdare sa isi achizitioneze produsele dorite la preturi mai mult decat decente.

Black Friday 2016 in Romania: Cand? Unde? Reduceri la ce?

Oficial, in Romania, startul marilor reduceri incepe vineri, 25 noiembrie, dar spre deliciul celor care nu au avut timp sa isi achizitioneze produsele preferate, se continua si in weekendul urmator. Este important sa nu uitam ca unele magazine ne propun reduceri generoase inca din perioada 20-24 noiembrie, ba chiar si de pe 18 noiembrie. Mai mult, o parte din magazine au reduceri satisfacatoare pe tot parcursul saptamanii intre cele doua weekenduri. Ce veste buna pentru cei pasionati de cumparaturi!

Anul acesta, la fel ca si in anul trecut, unii mari retaileri autohtoni precum Flanco, eMAG si Domo isi incep reducerile de Black Friday cu o saptamana inainte. Black Friday EMAG va incepe, spre exemplu, pe data de 18 Noiembrie. Mai multe detalii despre reducerile de Black Friday poti afla pe www.blackfridaysales.ro!

De Black Friday 2016, magazinele online si offline pun la bataie reduceri care mai de care ispititoare. Iti poti alege produsul preferat in functie de modul in care preferi sa faci cumparaturi (la fata locului sau online) caci atat magazinele clasice, cat si cele online isi ademenesc clientii cu oferte si reduceri speciale.

Regasim in oferta generoasa a reducerilor de Black Friday o gama variata de telefoane, tablete, produse IT de ultima generatie, electrocasnice, epilatoare, decoratii pentru casa, dar si produse pentru copii, produse vestimentare, accesorii, cosmetice pentru toate gusturile si buzunarele. Fii sigura ca fiecare persoana din familia ta va avea cel putin un produs la un super pret pe care va dori sa il cumpere!


Foto homepage: Igor Vkv / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri