Felul cum aratam si cum ne imbracam vorbeste foarte mult despre personalitatea noastra. Dar si mainile noastre pot indica aspecte ale personalitatii, iar chiromantia – arta cititului in palma este cunoscuta inca din vechi timpuri.

Dar ast zi, cercatatorii cauta dovezi reale care exista intre forma mainii si personalitate. Ultimele stdii în psihologa experimentala arata ca exista o leg tura directa intre m rimea degetelor i niveul de testosteron din corp.

Este posibil ca degetele noastre sa arate mai mult despre personalitatea noastr decat ne-am fi putut imagina?

A – Inelarul mai lung decat aratatorul

Daca ai degetele inelare mai lungi, esti o persoana considerata a fi inteligenta si fermecatoare.

Cand vine vorba despre conflicte, esti o persoana temperamentala, de aceea poti fi perceputa ca agresiva, dar scopul t au este de a rezolva cat mai rapid problemele.

De asemenea, daca degetul tau inelar este mai lung, esti foarte probabil si o persoana compasiva, in ciuda temperamentului iute. Cand vezi ca cineva are o problema, nu eziti sa fii de ajutor. Ti se potrivesc rolurile de lider sau de sef de echipa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

B - Aratatorul mai lung decat inelarul

Daca ai un araa tor mai lung, atunci esti o persoana increzatoare. Nu iti plac conflictele si oamenii au tendinta de cauta sprijin la tine pentru a-i ajuta sa isi rezolve problemele. Se incred in incurajarile si sfaturile tale, iar acest lucru semnifica si ca esti un bun comunicator.

Esti o persoana creativa si ti se potrivesc toate meseriile care implica lucrul cu mainile: croitorie, pictura, design.

C - Degetul inelar si degetul aratator de aceeasi marime

Esti o persoana loiala si sufletista, care detesta conflictele. Oamenii au incredere sa iti incredinteze cele mai adanci secrete.

Te enervezi usor atunci canditi dai seama ca cinvea incearca sa profite de bunatatea ta. Dar in general, iti place sa gasesti echilibrul in tot ceea ce faci. Dorinta ta de a-i ajuta pe oameni te poate purta in arii ca psihoterapia, medicina, munca sociala.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri