31 August 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Recunosti cu usurinta o femeie alpha caci se face remarcata cu usurinta in grupul de care apartine. Este puternica, complexa, lider, increzatoare in ea insasi, isi domina grupul prin caracterul ei exceptional si adesea ii face pe ceilalti sa ii urmeze convingerile.

Recunosti cu usurinta o femeie alpha caci se face remarcata cu usurinta in grupul de care apartine. Este puternica, complexa, lider, increzatoare in ea insasi, isi domina grupul prin caracterul ei exceptional si adesea ii face pe ceilalti sa o urmeze cu usurinta. Nu are nevoie de recunoasteri sau aprecieri caci acestea par a i se cuvine. In grupul ei, factorul decizional pare a-i apartine ceea ce ii intimideaza pe multe ori pe ceilalti si poate starni sentimente contradictorii, atat de admiratie si respect, cat si de revolta sau disconfort. Esti o femeie alpha sau cunosti o femeie alpha? Publicatia Higherperspectives.com prezinta 10 trasaturi principale ale femeii alpha.

10 Semne care te ajuta sa recunosti o Femeie Alpha

via Higherperspectives.com

1. O femeie alpha nu are niciodata nevoie sa strige in gura mare sau sa fie rigida ca sa obtina ceea ce isi doreste caci pozitivitatea intotdeauna isi gaseste drumul catre ea. Increderea ei inspira, determinandu-i pe multi sa o urmeze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Foto: Andresr / Shutterstock

2. Reuseste sa se strecoare printre provocarile vietii fara efort, parand intotdeauna ca viata ei “sta laolalta”. Este echilibrata, stiind ca nu poti forta viata.

3. Este intotdeauna accceptata in cercurile sociale, nu din cauza banilor sau a statutului, ci din cauza modului in care ii respecta pe ceilalti.

4. Prefera sa fie directa si sincera, spunand intotdeauna lucrurilor pe nume astfel incat ceilalti sa ii poate vedea intentiile ei sincere.

5. Stie diferenta dintre critica pozitiva si critica negativa si isi extrage din fiecare ce are nevoie astfel incat sa mearga mai departe.

6. Se simte confortabil in propria piele si cu propriul stil, niciodata simtind nevoia sa urmeze standarde ridicole de frumusete sau trenduri actuale care nu o reprezinta.

7. Nu simte nevoia sa concureze cu altii; isi face griji doar cum poate fi cea mai buna versiune a ei insasi.

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

8. Este inteligenta si stie cum sa dirijeze potentialele situatii rele. Se detaseaza de relatiile rele, de prieteni si intelegeri de afaceri daca ceva nu este in regula.

9. De obicei echipata cu un puternic sistem de sprijin, vrea ca ceilalti sa creada in ei insisi la fel de mult cum ea crede in ea insasi.

10. Nu are regrete si intelege cat de important este sa te dezvolti prin intermediul lectiilor vietii. Nu lasa ca trecutul sa o afecteze, intotdeauna cautand oportunitati sa mearga mai departe.

Sursa: www.higherperspectives.com

Foto homepage: oneinchpunch /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri