29 August 2016 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Dr Robert Holden ne ofera 9 sfaturi pretioase pentru a atinge succesul autentic:

6. Pune fericirea pe primul loc

Nu devenim fericiti fiindca avem succes; aveam succes fiindca suntem fericiti. Munca mea legata de “The Hapiness Project” (din 1992) si “Succes Intelligence” (din 1996) m-a invatat ca fericirea este cheia catre succes. Nu sa ai un job, ci sa ai un scop. Nu vana fericirea; urmeaza-ti bucuria!

7. Invata

Imagineaza-ti ca viata, chiar acum, conspira pentru a te invata o lectie despre succesul autentic si despre fericire. Cred ca succesul este o curba a invatarii si cu cat inveti mai mult despre succesul adevarat, cu atat mai fericit vei deveni.

8. Bucura-te de calatorie

Succesul nu este despre a trai pe repede-inainte; este despre a apasa “pauza”, “stop” si “porneste”. Cu siguranta, o buna parte din succes inseamna sa te bucuri de fapt de viata ta. Cateodata devenim prea seriosi in privinta conversatiilor care au de-a face cu “scopul”, “semnificatia” si “succesul”; poate suntem pur si simplu meniti sa ne bucuram de miracolul creatiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

9. Fii si atat!

Esti genul de persoana care lumineaza o camera atunci cand paseste in ea sau atunci cand o paraseste? La nivelul cel mai profund dintre toate, succesul este despre a fi persoana care iti doresti cel mai mult sa devii.

Sursa: hayhouseoz.wordpress.com


Foto homepage: Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri