29 August 2016 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Dr Robert Holden ne ofera 9 sfaturi pretioase pentru a atinge succesul autentic:

Dr. Robert Holden este un reputat psiholog britanic, directorul a doua proiecte frumoase: “The hapiness project” si “Success Intelligence”. Considerat a fi un adevarat coach si expert in fericire, Robert Holden este autorul a 10 carti despre succes si fericire, organizand totodata si workshopuri si seminarii in lumea intreaga. Intr-un articol publicat pe blogul hayhouseoz.wordpress.com, psihologul ne ofera 10 trucuri pretioase pentru a atinge succesul adevarat.

9 sfaturi de la dr Robert Holden pentru a avea succes autentic

via hayhouseoz.wordpress.com

1. Asculta-te pe tine insuti

Inainte sa iti inchizi telefonul, laptopul sau emailul ofera-i lui Dumnezeu 10 minute si intreaba: “Ce este succesul astazi?” Continua sa asculti. Ia notite. Traieste in consecinta.

Pentru a fi o persoana de succes, trebuie sa te asculti pe tine insuti si trebuie sa iti amintesti ce este autentic. Nu urma definitia altcuiva a succesului. Este imposibil sa fii o persoana de succes si sa fii neautentic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

2. Fii constient de ce vrei

Foto: Melissa King / Shutterstock.com

Absolut fiecare dintre membrii Generatiei Ocupate trebuie sa fie dispus sa sacrifice starea de a fi ocupat pentru succesul adevarat.

Telul vietii tale nu este sa fii pe cat de ocupat posibil. Unul din cele mai mari blocaje catre succesul autentic este starea de a fi permanent ocupat. Succesul adevarat este despre a discerne intre starea de a fi ocupat si scop, urgenta si importanta, activitate si implinirea adevarata.

3. Micsoreaza viteza

Succesul nu este despre cat de repede traiesti; este despre cat de bine traiesti.

4. Permite-i iubirii sa fie calauza ta

Daca propria definitie a succesului contine zero sau putina dragoste in ea, fa-ti o alta definitie. Pentru mine, acesta este adevarul suprem despre succes.

5. Fii autentic

Daca consideri ca ceva lipseste din viata ta este probabil ceva mai mult din acel tu care esti cu adevarat.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Ca sa ai succes, trebuie sa te asiguri ca esti persoana care vrei sa fii si ca oferi ceea ce ai vrea sa primesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri