Pur si simplu FARA CUVINTE: O asistenta filmeaza momentul in care un bebelus se naste in interiorul unui sac amniotic!

Bebelusul pe care il veti vedea in aceasta inregistrare uimitoare a avut parte de o nastere “cu caita”, un eveniment extrem de rar.

Pe masura ce un fat creste in membrana protectiva a sacului amniotic al mamei sale, de obicei sacul se sparge de unul singur, facand ca mamei sa i se rupa apa. Bebelusul pe care il veti vedea in inregistrarea uimitoare a avut parte insa de o nastere “cu caita”. In cazul in care urmariti clipul de mai jos, dorim sa va atentionam ca imaginile sunt puternice si uimitoare!

“Asa-zisa caita (casca, coif) reprezinta o bucata de membrana ramasa in sacul amniotic care acopera capul si fata unui nou-nascut si nu prezinta niciun fel de pericol pentru copil, fiind imediat dupa nastere indepartata de medic/moasa”, se arata pe site-ul nastenatural.ro.

Inregistrarea de mai sus a fost realizata recent intr-un spital din Spania de o asistenta, ne informeaza ideaspots.com. Ea surprinde momentul rar si inedit in care bebelusul a fost nascut in interiorul unui sac amniotic intact, la cateva minute dupa ce fratele sau geaman s-a nascut normal. Acest tip de nastere mai este numit si nastere cu caita si este extrem de rar, incidenta sa fiind de un caz la 80.000 de nasteri. Evenimentul este considerat a fi unul deosebit, unele superstitii spunand ca bebelusul nascut astfel va avea parte de noroc in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

De ce se nasc insa unii copii astfel? Acelasi publicatie nastenatural.ro ne ofera explicatia: “Motivul pentru care apar nasterile in sac amniotic este destul de simplu. In mod normal, in timpul nasterii, sacul amniotic se rupe si lichidul ramane afara, proces desemnat drept ruperea apei sau a membranelor. Uneori sacul amniotic ramane partial atasat de copil in timpul nasterii, aparand asa-zisa caita, care inveleste in unele cazuri complet nou-nascutul”.

In filmulet se poate vedea ca bebelusul face miscari subtile si usoare, iar in interiorul sacului amniotic se poate observa si cordonul ombilical. In jurul bebelusului s-au strans doctori si asistente, martori ai miracolului care a avut loc chiar in fata ochilor lor.

via Ideaspots.com

Foto fr: Captura YouTube


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri