11 August 2016 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Femeile au o relatie speciala cu pantofii lor, iar explicatia este foarte simpla.

Cele mai multe dintre femei iubesc pantofii, deoarece acestia le ajuta sa se simta mai bine. In plus, majoritatea se joaca in fiecare zi mult mai mult cu alegerea pantofilor decat cu alegerea celorlalte elemente vestimentare, conform psychologytomorrowmagazine.com.

In plus, cu mult inaintea aparitiei brandurilor de lux, femeile au fost innebunite dupa pantofi, noteaza si cosmopolitan.com. Acesta este si motivul pentru care iti prezentam 6 aspecte legate de relatia femeilor cu pantofii, la care nu te-ai gandit niciodata pana acum:

1. Arati mai bine cu pantofii potriviti

Imaginea de sine este foarte importanta pentru femei. Desi unele haine te pot avantaja sau dezavantaja, in functie de inaltime si de silueta, pantofii nu fac astfel de discriminari, iar fiecare femeie arata fabulos, spre exemplu, intr-o astfel de pereche de balerini din piele naturala. Desi ne exprimam personalitatea prin alegerea pantofilor, aceasta nu depinde de caracteristicile noastre fizice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

2. Te simti bine atunci cand mergi la cumparaturi

Atunci cand mergi la cumparaturi, in special pentru a achizitiona o noua pereche de pantofi, creierul tau secreta dopamina, fapt ce te face sa te simti mult mai fericita decat de obicei, conform megamood.com. In plus, cumparaturile activeaza un anumit centru nervos din creierul tau care iti spune sa cumperi tot mai multe produse. Acesta este un mecanism de aparare dezvoltat de-a lungul mileniilor si care, in urma cu sute sau cu mii de ani ne ajuta sa supravietuim perioadelor dificile facand provizii pentru „zile negre”.

3. Vrei sa fii la inaltime

Psihologii au cazut de acord asupra faptului ca femeile care poarta tocuri simbolizeaza ideea de putere. Tocurile le ajuta pe femei sa para mai inalte si mai increzatoare in propriile forte.

4. Tocurile atrag privirile barbatilor

Pantofii cu tocuri pun femeile intr-o postura atragatoare atat pentru ele insele, cat si pentru barbati, datorita posturii corpului in timpul mersului.

Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

5. Poti rationaliza nevoia de a cumpara pantofi

Spre deosebire de alte elemente vestimentare, pantofii sunt cei mai importanti. Confortul pe care il ofera o pereche de pantofi este esential, mai ales daca mergi pe jos pe distante mari.

6. De ce nu ii observa barbatii

Atunci cand observa o femeie atragatoare, barbatii cauta contactul vizual. Din punct de vedere evolutionist, contactul vizual este esential pentru ca cei doi parteneri sa se cupleze. Dupa contactul vizual, barbatii coboara privirea, insa exista multe alte „obstacole” pana ajung sa observe pantofii.

Foto: shutterstock.com/coka/Tanya Lipskaya/Anna_Kuzmina


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri