Ai incredere in momentul in care te afli acum = ai incredere in tine = ai incredere in viata = ai incredere ca lucrurile sunt perfecte exact asa cum sunt.

Este intr-adevar un proces sa ajungi la asemenea concluzii si la aceasta stare, trebuie sa o recastigi; asta daca nu cumva esti un copil mic, un animal, o planta, marea albastra sau… indragostit.

Si este adevarat. Uneori nimic, absolut nimic din jurul tau nu te poate convinge de insiruirea de mai sus. In realitatea ta, ai toate motivele sa te simti asa cum te simti. Ai fost ranit, dezamagit, lucrurile nu s-au intampla probabil cum te-ai fi asteptat, aceasta fiind perspectiva ta umana. Avem toate motivele din lume sa ne simtim distrusi uneori. Si ar trebui sa fim chiar noi primii care ne imbratisam si ne validam aceste sentimente.

Sunt aspecte din noi care au sa planga si au sa ne faca sa suferim si mai mult daca nu le luam in brate. Iar noi trebuie sa redevenim intregi. Ai fost ranit, ai fost dezamagit sau lucrurile nu s-au intamplat asa cum ti-ai imaginat si nu ti-a fost rasplatita lupta, nici straduinta… Insa exact aceasta suferinta, atunci cand nu mai putem, atunci cand am dus prea mult pe umeri, ne provoaca sa facem primii pasi spre DETASARE; este aceeasi suferinta care ne face sa iesim in exteriorul identificarii cu durerea, pentru a vedea peisajul intamplarilor si al vietii in ansamblu. Si de la aceasta perspectiva, ajungi sa vezi ca intr-adevar, lucrurile sunt perfecte exact asa cum sunt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Si mai tarziu, daca te-ai intoarce in timp la momentul care acum te face sa suferi, iti amitesti si te gandesti ca pana la urma, nu ai schimba nimic, caci acea dezamagire te-a facut sa fii… cel care esti azi!

Si azi, tu ai mai multa incredere in prezent, in viata, in tine!

Foto: Flickr/ Joe Dyer


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri