27 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Legea atractiei se refera la faptul ca atragem in vietile noastre oameni, situatii, intamplari care ne reprezinta, care oglindesc aspecte din noi insine – ganduri, vise, dorinte, aspiratii, pasiuni.

Balanta

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt atrase de stabilitate si coerenta. Astfel incat cauta aceste valori in toate aspectele vietiilor lor, fie ca vorbim de cariera, de familie, viata amoroasa sau prieteni. Cand sensul echilibrului nu este atins in vietile lor, au tendinta de a se lasa purtati de excese si o falsa idee despre ceea ce inseamna libertatea. Legea atractiei te-ar ajuta mai bine daca ai putea sa inveti sa te bazezi pe ajutorul celor din jur in caz de nevoie si daca te-ai deschide la perspective si sfaturi care nu intra neaparat in acord cu punctele tale de vedere.

Scorpion

Pentru persoanele acestei zodii este in general dificil sa isi exprime cele mai adanci temeri, chiar si in fata celor mai apropiate persoane din viata lor. Chiar daca aceasta atitudine va pazeste de anumite grade ale suferintei, trebuie sa stiti ca frica de a va simti vulnerabili va impiedica pe calea realizrii visurilor voastre profunde. Universul ne ajuta atunci cand avem curajul de a fi vulnerabili, autentici si sinceri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Acela este momentul cand ne deschide noi usi si noi oportunitati si face ca Legea Atractiei sa functioneze pentru noi.

Sagetator

Persoanele nascute in aceasta zodie au o energie debordanta. Sunt influentati de luna in care s-au nascut si de puterea energetica a lumii, ceea ce ii face sa fie cu adevarat magnetici in ochii celorlalti. Sunt persoane talentate si stiu sa priveasca partile pozitive ale vietii, concentrandu-se mai mult pe aceste aspecte si reusind sa isi creeze mereu situatii optime, imputerniciti de Legea Atractiei. Aceste persoane trebuie sa invete sa isi asculte mai bine intuitia si vocea sufletului, intrand astfel in acord cu Sinele superior si creand ceea ce le este benefic in viata.

Iti recomandam si: Legea Vibratiei, cea mai importanta Lege din Univers

Legea Atractiei pas cu pas: Cum sa iti indeplinesti visurile cele mai minunate, caci se poate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri