11 Iulie 2016 publicat în Lifestyle 2 share-uri

"Daca vrei sa vezi ceva diferit in aceasta lume, FII ACEA ENERGIE pentru ca acel ceva sa apara in lume. Noi, impreuna, o putem crea. Daca nu noi, atunci cine? Daca nu acum, cand?" - Dr. Dain Heer

M-am trezit intr-o dimineata in lacrimi gandindu-ma la tragedia poporului Sirian si avand in mod particular in minte imaginea unui baietel, fotografie care circula zilele acelea pe Facebook. Imaginea era insotita de ultimele sale cuvinte: 'Am sa ii spun lui Dumnezeu tot.'

Am plans in hohote de neputinta si disperare… Pana intr-un moment cand s-a ivit o voce din mine care m-a facut sa imi sterg lacrimile: „Daca si eu plang, contribui la aceeasi stare de vibratie negativa in care se afla Planeta. Daca vreau sa ajut macar un pic, trebuie sa fiu fericita.”

Si de atunci, sentimentul acesta m-a tot urmarit si oricat de mult m-au mai miscat evenimentele tragice care se intampla peste tot in lume larga dar si in lumile personale mai mici si de care nu ne mai putem ascunde, tot timpul caut in mine raza de speranta.

Asa incat, pot sa spun ca mi-a uns inima sa descopar editorialul Dr. Dain Heer in Huffington Post. Dr Dain Heer calatoreste in toata lume si deschide inimi si posibilitati prin Access Consciousness despre care v-am povestit impreuna cu Dr. Carleta Tiba: INTERVIU: Carleta Tiba - cum sa ai Acces la Constienta: TOTUL IN VIATA VINE LA MINE CU USURINTA, BUCURIE SI GLORIE

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Iata ce spune Dain Heer in editorialul publicat de Huffington Post si eu va recomand sa retineti aceste sfaturi nu doar in ceea ce priveste evenimentele negative globale, dar si micile drame personale care ne umbresc uneori, pasii.

„Cand evenimente ca atacurile teroriste din Paris, sau atacurile din Beirut, Nairobi sau New York se intampla in lume, multi dintre noi devenim coplesiti cu sentimente de tristete, frica, furie, neputinta si disperare. Nu prea avem vreo alegere cu privire la lucrurile care se intampla in lume. Dar avem o alegere in legatura cu modul cum raspundem acestor evenimente.

Uneori, din cele mai adanci tragedii deriva posibilitati marete.

In astfel de momente ne putem trezi din somnul apatiei.

Ceea ce stiu eu este ca tristetea, frica, pierderea sperantei si furia sunt doar alegeri. Nu ar trebui sa fim victimele emotionale ale urii si fricii pe care un grup de oameni au ales sa le sadeasca in lume. Ce altceva este posibil? Ce altceva am putea alege?

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

In filmul Disney Tomorrowland, un blockbuster recent, majoritatea oamenilor de pe Pamant si-au pierdut speranta cu privire la viitor. Iar perspectiva lor creeaza o realitate in care lumea chiar se sfarseste.
In film, salvatorii sunt cautatorii si visatoriil cei care stiu ca ceva diferit este posibil; cei care inca mai au… SPERANTA.

Esti un visator? Sau obisnuiai sa fii? Te intrebi cateodata unde a disparut persoana aceea… persoana aia care avea visuri pentru un viitor mai maret, mai frumos?

As spune ca acum este momentul sa il revendici pe visatorul din tine. Acum este momentul sa continui sa visezi si sa cauti ceva mai maret si sa crezi in ceea ce proiectezi pentru viitorul lumii.

Cum ar fi daca diferenta ta, visurile tale si constientizarea pe care o ai asupra posibilitatilor este exact ceea ce lumea noastra are nevoie chiar acum? Cum ar fi daca oamenii asemenea tie vor crea aceasta lume? Sa fii acel ceva care schimba lumea nehranind-o cu intunecime si disperare ci cu posibilitati, lumina si speranta?

Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Cum alegem speranta in momentele de disperare?

Sa capeti claritate asupra locului de unde tristetea, furia si frica ta vin, te poate lumina imens si eventual le va eradica din lume.

Iata cateva unelte care te vor ajuta in acest proces:

1. Tristetea

Esti dornic sa recunosti ca impreuna cu marile catastrofe, intreaga lume intra in stare de durere? Si tu, prietene, cand vei fi constient de acest fapt – vei fi constient de toata lumea!

Cand astfel de lucruri se intampla, ramanem blocati intr-un loop in care retraim drama prin conversatiile pe care le urmarimla Tv sau le avem in social-media. Cand ramanem blocati in tristete sau in tragismul emotional al situatiei, nu putem fi o voce sau o sursa pentru ceva mai maret sau diferit.

Ca sa schimbi aceasta stare, ca sa te deschizi si mai tare spatiului de lumina si posibilitati intreaba: „Cui apartin toate acestea?” si „Sunt ale mele?” Daca simti usuratate inseamna ca ai luat aceste senzatii de la cineva… sau de la toata lumea.

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Împreună în arte și simțiri

Ce inseamna mai usor? Pai, poate sa insemne ca poti respira din nou sau ca incepi sa te simti fericit fara motiv.

Majoritatea lucrurilor pe care le simti nu sunt cu adevarat ale tale. Sa realizezi acest lucru creeaza usuratate, fiindca identificand cauza adevarata, ti se ia o greutate de pe umeri.

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri