Sanii unei fetite incep sa creasca in jurul varstei de 10 ani si ajung la maturitate deplina in jurul varstei de 20 de ani. De asemenea, sfarcurile si areola se modifica in timpul sarcinii, dupa nastere sau dupa alaptare. Si in timpul menstruatiei, sanii trec prin anumite schimbari, marindu-si usor volumul.

Rar, dar se intampla si barbatilor. Si barbatii sunt expusi riscului de a se imbolnavi de cancer la san si cu precadere atunci cand se afla in pragul varstei de 60-70 de ani. Printre cauzele declansatoare ale cancerului la san in randul barbatilor se numara imbatranirea, expunerea la radiatii, mostenirea genetica, consumul exagerat de alcool, absenta miscarii fizice, un nivel ridicat al estrogenului sau traiul in medii cu temperaturi extrem de ridicate. In Marea Britanie, spre exemplu, se inregistreaza anual 300 de cazuri de cancer la san in cazul barbatilor.

Intr-un studiu publicat recent in Revista englezeasca de medicina s-a ajuns la concluzia ca privitul sanilor timp de 10 minute pe zi are efecte benefice asupra sanatatii unui barbat, prelungind rata de viata cu aproximativ 4, 5 ani. Se pare ca fixarea cu privirea a sanilor are un efect asupra starii de sanatate a organismului masculin similar cu cel al efectuarii de exercitii fizice timp de 30 de minute. Ca si in timpul miscarii fizice, circulatia sangelui spre inima se imbunatateste, reducandu-se astfel riscul atacurilor de inima pana la jumatate.

Primul sutien a fost creat in Anglia, in 1866 si purta denumirea de “ameliator de bust”, aducand ca infatisare cu doua site de ceai, cusute intre ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Mit sau nu, s-a constatat ca femeile cu sanii plini sunt mai optimiste si ca, din cauza stresului si a stariloe de anxietate, sanii se lasa.

Alexandre Dumas avea pe biroul sau de lucru doua boluri confectionate din sticla, despre care se spune ca erau mulate dupa sanii contesei du Barry. Marele scriitor avea obiceiul de a mangaia obiectele care ii erau foarte dragi in timp ce lucra la memorabilele sale romane.

Denumirea de Calea Lactee se datoreaza grecilor ce credeau ca stelele din aceasta galaxie sunt picaturi de lapte cazute din sanul zeitei Hera in timp ce isi alapta fiul.

Conform unui studiu efectuat de compania de lengerie intima Triumph in 2007, femeile din Marea Britanie sunt posesoarele celor mai mari sani din Europa (peste jumatatea dintre acestea purtand marimea cea mai mare la sutien), fiind urmate de femeile din Danemarca si de catre cele din Olanda. La polul pus, printre femeie cu marimile cele mai mici la sutien, se afla italiencele. Cu toate acestea, in mod surprinzator, femeile britanice nu isi apreciaza formele generoase cu care le-a inzestrat natura, un sondaj efectuat de NewsTarget.com aratand ca 22% dintre englezoaice ar fi dispuse sa faca o operatie de extirpare a sanilor pentru a preveni cancerul.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Împreună în arte și simțiri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri