Nu esti niciodata prea in varsta sa ai un nou tel, sa iti indeplinesti visul, sa crezi in tine:

1. La varsta de 23 de ani, Oprah Winfrey a fost concediata de la primul sau job de reportera. Acum este una dintre marile figure mediatice ale lumii.

Oprah Winfrey - Foto: Flickr/ Ian Evenstar

2. La varsta de 24 de ani, Stephen King era angajat ca portar si locuia intr-o rulota. Acum este unul dintre cei mai bine vanduti autori din lume.

3. La varsta de 27 de ani, Vincent Van Gogh a esuat in munca lui de misionar si s-a decis sa mearga la o scoala de arte. Acum toata lumea stie de marele pictor.

Vincent Van Gogh - Foto: Wikipedia

4. La varsta de 28 de ani, J.K. Rowling era suicidala, mama singura si traia din ajutorul social. Cartea sa Harry Potter este una dintre cele mai cunoscute din lume, iar filmele care s-au facut dupa aceasta carte au devenit iconice.

5. La varsta de 20 de ani, Harrison Ford era dulgher. Acum este unul dintre cei mai mari actori din lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Harrison Ford - Foto: Flickr/ InSapphoWeTrust

6. Vera Wang a ratat echipa nationala de patinaj artistic, nu a luat postul de redactor – sef la Vogue si a creat prima sa rochie la varsta de 40 de ani. Acum este o mare creatoare de moda.

7. Morgan Freeman a obtinut primul sau rol important abia la varsta de 53 de ani. Il cunoastem acum ca fiind unul dintre actorii de referinta de la Hollywood.

8. La varsta de 107 ani, Peggy Freydberg a devenit faimoasa pentru poemele sale, care acum sunt citite in toata lumea.

Ceea ce au in comun toti acesti oameni este faptul ca nu au renuntat!

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri