15 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 40 share-uri

Poate ca le ignori sau nu le bagi in seama insa uneori pot fi chiar raspunsul tau la o rugaciune sau la o intrebare pe care ai adresat-o divinitatii si ingerilor, cerand sa iti arate calea

Ti s-a intamplat la un moment dat sa intalnesti anumite cifre in jurul tau, in mod repetat? Chiar si in cele mai neasteptate circumstante? Un anumit tipar de numere care sa se repete obsesiv, chiar si atunci cand te astepti mai putin, vrand parca sa iti spuna ceva? Crezi in sincronicitate? Crezi ca acestea sunt “semne” sau pur si simplu coincidente? Doreen Virtue numeste aceste patternuri de cifre secvente numerice sau “numere de ingeri” decodificandu-le mesajul.

Autoarea sustine ca anumite combinatii de cate 3 de cifre reprezinta de fapt o incercare a ingerilor de a comunica cu noi si a ne transmite anumite informatii care pot deservi misiunii noastre pamantesti si procesului nostru de vindecare interioara.

Foto: Nikki Zalewski / Shutterstock.com

Iata care sunt conform lui Doreen Virtue cel mai des intalnite secvente numerice angelice si mesajul pe care il ascund acestea. Daca iti ies adesea in cale si le tot intalnesti oriunde ai merge, poate ai face bine sa asculti mesajul pe care il transmit. Ele pot fi o incercare a acestor gardieni divini de a te ajuta si a te indruma. Poate ca le ignori sau nu le bagi in seama insa uneori pot fi chiar raspunsul tau la o rugaciune sau la o intrebare pe care ai adresat-o divinitatii si ingerilor, cerand sa iti arate calea…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

* Doreen Virtue este fondatoarea terapiei cu ingeri, un tip de terapie new age ce promoveaza ideea conform careia comunicarea cu ingerii poate aduce vindecarea. Virtue a scris peste 50 de carti, multe dintre acestea avand ca tema centrala ingerii si puterea lor vindecatoare.

Doreen Virtue: Decodeaza ce spun Numerele de Ingeri (Secventele numerice)

111 - Controleaza-ti gandurile si asigura-te ca te gandesti doar la ceea ce iti doresti, nu la ceea ce nu iti doresti. Aceasta secventa este un semn ca exista o poarta a oportunitatii care s-a deschis pentru tine, gandurile tale fiind concretizate cu o viteza record. 111 este precum lumina unui bec electric. Inseamna ca universul ti-a inregistrat gandurile si le da o manifestare concreta. Esti multumit(a) de gandurile pe care le-a captat universul? Daca nu, corecteaza-ti gandurile (daca intampini probleme in a-ti controla si a-ti monitoriza gandurile, poti cere ingerilor si divinitatii sa te ajute in aceasta privinta)

222 – Ideile pe care tocmai le-ai plantat in univers incep sa prinda contur in realitate. Continua sa le uzi si sa le hranesti si curand vor rasari din pamant astfel incat tu sa poti avea dovada manifestarii lor. Cu alte cuvinte, nu renunta chiar inainte ca miracolul sa se intample. Vei vedea curand manifestarea gandurilor tale asa ca poti continua cu ceea ce faci fiindca faci bine. Continua sa ai ganduri pozitive, continua cu afirmatiile si continua sa vizualizezi. Te afli pe drumul cel bun!

333 – Maestrii spirituali elevati sunt langa tine si vor ca tu sa stii ca ai ajutorul, dragostea si compania lor. Apeleaza la ei mai ales cand vezi tipare cu numarul 3 in jurul tau. Unii dintre cei mai faimosi Maestri spirituali elevati sunt: Iisus, Moise, Maria, Quan Yin si Yogananda. Secventa numerica 333 arata ca Maestrii elevati sunt de acord cu gandurile si sentimentele tale.

444- Ingerii sunt in jurul tau acum, asigurandu-te de dragostea si de ajutorul lor. Nu te ingrijora caci ajutorul ingerilor este aproape.

Foto homepage: katalinks / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri