16 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 146 share-uri

Exista sentimentul ca ar trebui sa petreci cat mai mult timp cu putinta cu cei cu care iti place sa fii. Exista sentimentul ca timpul este pretios. Bineinteles ca a fost intotdeauna, insa devii mult mai constient de el.

“Ce simti cand esti foarte batran si stii ca moartea este iminenta?” Aceasta intrebare care a fost publicata acum cativa ani pe Quora a primit unul dintre cele mai frumoase raspunsuri dintotdeauna. Raspunsul lui Stan Hayward, scriitor si scenarist, avand 83 de ani in 2014, a devenit viral pe internet si a fost publicat si pe Huffingtonpost. Iata ce spunea barbatul:

Ce simti cand esti foarte batran si stii ca moartea este iminenta?

"Sunt batran cu adevarat si stiu ca moartea este iminenta.

Majoritatea prietenilor mei au murit si cei care au ramas sufera intr-un fel sau altul din cauza anumitor probleme de sanatate.


Foto: aastock / Shutterstock.com

Eu insumi sunt in totalitate surd si partial orb. Traiesc singur. Scriu aceste randuri la 6 dimineata.

Astazi, daca vremea este buna:

O sa fac o plimbare
O sa stau de vorba cu prietenii
O sa-mi fac cumparaturile
O sa-mi spal rufele
O sa-mi hranesc pisica
O sa fac curatenie printre ce are nevoie de curatenie
O sa duc gunoiul

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

O sa fac ce fac majoritatea oamenilor care nu sunt chiar batrani si stiu ca moartea este iminenta deoarece nu exista sentimentul ca esti batran.

Exista sentimentul ca nu poti face ce obisnuiai sa faci. Exista sentimentul ca s-ar putea sa iti pierzi independenta, iar daca ai facut-o deja, sentimentul ca ar trebui sa incerci si sa faci atat cat poti singur.

Exista sentimentul ca ar trebui sa petreci cat mai mult timp cu putinta cu cei cu care iti place sa fii.

Exista sentimentul ca timpul este pretios. Bineinteles ca a fost intotdeauna, insa devii mult mai constient de el.

Exista sentimentul ca multe lucruri pe care le faci le vei face pentru ultima oara.

Exista ganduri trecatoare in privinta celor care te respecta fiindca esti batran si in privinta celor care te resping fiindca esti batran.

Exista aspectul ca viata se schimba repede cu toate noile progrese care ne inunda in fiecare zi. Exista aspectul vietii ca nimic nu se schimba.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Mamele zambesc bebelusilor lor. Copiii sunt inca incantati de primul lor animalut de companie. A invata sa mergi pe bicicleta este inca la fel de amuzant ca a-ti deschide o companie. A sufla in lumanari de ziua ta de nastere aduce la fel de multa satisfactie la 80 de ani cat aducea la 8.

Nu este important ca moartea este iminenta, ci ca atunci cand se lasa cortina, spectatorii sa plece cu un sentiment al satisfactiei.

Precum cineva a spus odata:

“Lumea este o scena. Ti-ai jucat rolul tau pentru ceea ce merita. Iti faci plecaciunea si pleci."

Autor: Stan Hayward

Articol via www.huffingtonpost.com, www.quora.com

Foto homepage: Ruslan Guzov / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri