Pune-ti afurisitul acela de costum de baie si arata-i corpului tau putina dragoste - Mesajul puternic al unei mamici!

10 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 68 share-uri

Acest articol este pentru toate femeile care au nascut si vor sa reinvete cum sa se simta bine in propriul corp, iubindu-l asa cum merita!

Postarea de pe www.scarymommy.com a lui Alice Seuffert s-a transformat intr-un adevarat viral pe canalele social media si un mesaj inspirational pentru toate mamicile din lume. Acest articol este pentru toate femeile care vor sa reinvete sa se simta bine in corpul lor si sa il iubeasca asa cum merita. Alice ne invata de ce este important sa ne iubim corpurile asa cum sunt, chiar si dupa ce am nascut si nu am reusit poate sa scapam de kilogramele in plus pe care le-am capatat in timpul sarcinii. Alice este cercetator in educatie si blogger pe teme de parenting si mancare creativa pe Dining with Alice. Are 2 copii, Stella si Wes, si a publicat cartea “Freezer Meals for Moms”.

Alice Seuffert: Pune-ti pe tine costumul de baie si arata-i corpului tau niste dragoste

via https://www.scarymommy.com

Abdomenul ei plat, sanii ei perfect obraznici si bikinii minusculi m-au facut sa ma holbez de la o margine a piscinei la cealalta cu invidie. Avea mai multi copii si un corp de model care prezinta costume de baie. In timp ce o priveam, am dat drumul in mintea mea vocii mele auto-dispretuitoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Leagăn pentru toată copilăria

Foto: Monkey Business Images / Shutterstock.com

Nu merit sa fiu in costum de baie.

Sunt grasa, plina de vergeturi si cu sanii lasati.

Picioarele mele sunt paroase.

Nu am reusit sa dau jos kilogramele cu care am ramas in plus dupa nastere.

Am uitat sa imi epilez zona inghinala.

Nu apartin.

Nu arat bine.

Iar si iar, las aceste remarci care ma fac sa ma prost in legatura cu corpul meu sa se absoarba pana cand incep sa ma simt tulburata. Ma intind dupa prosop. Uit de ce ma aflu pe plaja sau la piscina. Ma acopar si ma uit de pe margine.

In timp ce ma concentram asupra propriilor imperfectiuni, doamna in bikini se concentra asupra copiilor ei – se jucau, se stropeau cu apa, absorbeau momente care nu se vor mai intampla niciodata in acelasi mod.

La inceputul verii trecute, am realizat ca irosesc energie pretioasa dispretuindu-ma si facandu-mi griji ca nu dau jos kilogramele in plus de dupa sarcina. Asa ca am scris ce simt fata de faptul ca nu reusesc sa slabesc si mi-am promis ca o sa am o vara grozava. Stiam ca o sa-mi ratez vara mea minunata daca imi las sentimentele negative sa ma consume.

Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Am decis ca trebuie sa ma schimb.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri