15 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiti si celebri actori, rolurile lui memorabile sunt un reper pentru fiecare dintre noi. Dar, in ciuda succesului pe care l-a castigat, Keeanu Reeves este admirat si pentru felul cum si-a pastrat modestia. Stiti povestea lui Keanu Reeves?

In 1999, Keanu Reeves a devenit faimos datorita rolului din filmul de science fiction Matrix.
Rolul revolutionarului Neo i s-a potrivit ca o manusa lui Keanu Reeves, poata si datorita istoriei sale de viata.

Keanu Reeves: O viata plina de tragism

Toate evenimentele triste l-au transformat pe Keanu Reeves in omul minunat care este astazi, la 52 de ani.

La varsta de 3 ani, tatal sau l-a parasit pe el si pe familia lui. Au ramas in contact pentru cativa ani, dar dupa divort si mutandu-se din oras in oras impreuna cu mama sa, cei doi au pierdut legatura, ceea ce a fost devastator pentru micul Keanu, asa cum este pentru orice copil care isi pierde tatal. Din acesata conexiune, lui Keanu i-a ramas numele primit de la tatal sau. Keanu inseaman „briza racoroasa a muntelui” in Hawaii.

Educatia lui Keanu Reeves a fost ingreunata datorita dislexiei pe care o avea. Iar mai tarziu, in timpul adolescentei, Keanu Reeves a schimbat mai multe scoli. In final, s-a lasat de liceu fara sa isi ia o diploma, iar astazi Reeves este un cititor avid.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Sursa: giphy.com

Foto dr.: en.wikipedia.org

Keanu a fost inconjurat de blestemul disparitiei mult prea devreme a oamenilor dragi

Viata nesigura si mereu pe drumuri a lui Keanu Reeves a fost si mai tare umbrita la varsta de 23 de ani, cand prietenul sau cel mai bun River Phoenix a murit din cauza unei supra-doze de droguri. „Era un om si un actor remarcabil. Ne-am inteles foarte bine si imi e dor de el. Ma gandesc adesea la el.”, spunea Keanu Reeves despre acest prieten.

In anul 1998, Keanu a intalnit-o pe Jennifer Syme. Cei doi s-au indragostit instantaneu si in anul 1999, Jennifer a ramas insarcinata cu o fetita. Din nefericire, dupa 8 luni, copilul lor s-a nascut mort, iar acest lucru i-a devastat pe cei doi; evenimentul a dus in final la despartirea celor doi. 18 luni mai tarziu, Jennifer Syme a murit intr-un accident de masina.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Foto: Wikimedia

In anul 2006, Reeves declara pentru revista Parade:

Durerea te transforma, dar nu dispare niciodata. Este o lectie pe care cu toii o invatam.

In ciuda acestor tragedii din viata sa, Keanu nu s-a lasat batut si a devenit UN SUFLETIST.

A continuat sa joace intr-o serie de filme care au facut record de incasari si a devenit un om foarte bogat. Insa durerea pierderilor survenite in viata lui l-au facut sa aiba o cu totul si cu totul alta raportare la bani. Astfel, la Hollywood este foarte cunoscut ca fiind cel mai caritabil actor. Dupa succesul din Matrix, Reeves a donat 80 de milioane de dolari din cele 114 milioane castigate, pentru echipa care s-a ocupat de efectele speciale si machiaj in acest film. Caci ce ar fi fost Matrix fara munca nevazuta a acestor oameni?
De asemenea, a acceptat sa aiba un salariu mai mic pentru filme ca The Replacements sau Avocatul Diavolului, pentru ca staruri ca Gene Hackman si Al Pacino sa fie de acord sa ramana in distributia filmelor, pe bugetele stricte prestabilite.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Iata ce spune o relatare despre Keanu Reeves:

Un prieten, un om simplu care muncea pe platourile de filmare de la Matrix a fost ajutat de Keanu. Cand Reeves a aflat despre problemele grave de familie prin care treacea, i-a facut cadou 20.000 de dolari de Craciun, ca sa il ajute. De asemenea, era printre putinii oameni de pe platou care in mod sincer dorea sa cunoasca numele oamenilor care ajutau in productia acestui film. Ii saluta din suflet si le vorbea de la egal la egal si nu cu aere de superioritate, si nu ca si cand munca lor de a construi platoul nu ar fi fost importanta. Nu am auzit pe nimeni niciodata sa vorbeasca despre Keanu ca ar fi un infumurat, ci se spune ca este cel mai sufletist om de la Hollywood.

Keanu isi ajuta familia

Actorul a devenit un sustinator al surorii sale, Kim, dupa cea aceasta a fost diagnosticata cu leucemie. De-alungul unei decade in care Kim s-a luptat cu acesata boala, acesta a ajutat-o financiar si mai mult decat atat, a facut numeroase donatii pentru cercetari in domeniul cancerului si pentru clinici specializate.

Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Chiar daca este un om care castiga si 100 de mii de dolari pentru un film, Keanu Reeves foloseste in continuare mijloacele de transport in comun. Si… nu ezita niciodata sa ne demonstreze ce suflet mare are si cata modestie! Acest clip il surprinde oferind locul sau unei femei:

Si, nu uitati mesajul lui Keanu Reeves:

Uneori suntem atat de prinsi in vietile noastre de zi cu zi, ca uitam sa ne luam timpul ca sa ne bucuram de frumusetea vietii. Este de parca am fi niste zombie. Uitati-va in jur si scoteti-va castile. Salutati pe cine vedeti si poate imbratisati pe cineva care pare ca sufera. Ajutati pe cineva.Trebuie sa va traiti fiecare clipa de parca ar fi ultima voastra zi. Ceea ce nu stiu oamenii despre mine este ca am avut depresie cu cativa ani in urma. Nu am spus nimanui acest lucru. A trebuit sa imi gasesc puterea de a iesi din depresie. Persoana care ma tinea departe de fericire eram EU. Fiecare zi este pretioasa, asa ca sa o tratam ca atare. Ziua de maine nu este garantata, asa ca traieste azi!

AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Iti recomandam si: Keanu Reeves: Nu pot trai in lume fara iubire


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri