Am cules trifoi mov pe un camp aflat la margine de Bucuresti si ma gandeam ca viata este frumoasa doar in diminetile cu soare de vara arzator si in cantec de mierle negre.

Ma gandeam ca viata este facuta pe bucatele ca intr-un puzzle incurcat. Am cules trifoi mov pe un camp aflat la margine de Bucuresti si ma gandeam ca viata este frumoasa doar in diminetile cu soare de vara arzator si in cantec de mierle negre.

Soarele rotat peste camp aduna fluturii albi care ma sarutau in zbor de vise curate, limbi de foc peste campuri cu trifoi mov, adunam norocul pierdut printre buruieni inalte pana la cer, sa ma ascund ca sa ma joc cu visele printre cirese coapte de mai!

Foto: Nejron Photo / Shutterstock.com

Ma saruta vantul printre tufe de trifoi cu miros de zahar ars, imi soptea vantul ca sa nu ma gandesc la ziua de maine, nu se vedeau oameni, era o liniste care seamana cu o biserica veche din lemn pe margine de drum prafuit de tara.

Aproape de Dumnezeu si de ingeri… asa m-am simtit pe campul meu de trifoi mov cautand norocul cel roz. Aproape de nori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Liniste cu miros de trifoi si cu zboruri de fluturi atat de gingasi si cuminti… asa este viata departe de haos.

Departe de noi cei care ne-am transformat in papusi gen robot si-am uitat cum e sa stam tolaniti pe iarba sub soare de vara, cu ochii inchisi, fara sa ne gandim la nimic!

Adunam praf de vise pe tenesii albi si ma gandeam cum sa pastrez acea clipa pentru vesnicie, sa fie dupa tine prin campuri de trifoi mov norocul pierdut printre vorbe, sa-l tragi dupa tine prin ierburi si sa-l aduci la ziua de azi.

O fata inalta in blugi si in tenesi albi cautand nemurirea ascunsa in zborul de fluture alb si sarutul de vant printre ierburi inalte, pe camp, asa m-am gasit intr-o zi, satula de oameni, de vorbe, de haos si de Bucuresti.

Amintiti-va sa fiti voi cu voi insiva trantiti pe covor de trifoi mov, cu ochii inchisi printre visele roz.

* de Maria Bogdana Constantinescu

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

bogdanahelp.wordpress.com

Foto homepage: Billion Photos / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri