13 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 775 share-uri

Cine sunt sufletele batrane si ce trebuie sa stim despre ele? Iata care sunt semnele care iti arata ca esti un suflet care are experienta mai multor vieti anterioare si se afla in etapa sa finala de evolutie si de implinire karmica:

14 semne ca esti un Suflet Batran aflat in ultima sa reincarnare

Sufletele batrane se afla in ultimele lor existente umane si in ultimele stadii de evolutie. Fiindca au invatat multe lectii de-a lungul vietilor anterioare, au reusit sa isi achite datoriile karmice din trecut. Au de aceea o karma mai curata si mai armonioasa si in aceasta viata se tin la distanta de drama si conflict, angajandu-se in schimb in situatii care aduc echilibru si pace.

Foto: lassedesignen / Shutterstock.com

Termenul “batran” este impropriu folosit si nu are de-a face cu timpul sau cu cantitatea de timp / ani pe care un astfel de suflet a trait-o pe pamant de-a lungul vietilor sale, ci cu suma experientelor sale de pana acum, cu cantitatea de karma care a fost “arsa”, curatata de-a lungul reincarnarilor sale.

Sufletele batrane au atins sentimentul de impacare cu sine si nu mai simt nevoia sa demonstreze nimanui nimic. Au un anumit grad de incredere in sine, ceea ce le face sa se simta bine in propria piele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Le poti recunoaste destul de usor caci par inconjurate de o aura specifica, de calm, de profunzime, de substanta. Iti vorbesc pe un ton relaxat, fara graba, facand ceea ce stiu ele mai bine sa faca: sa asculte si sa inteleaga, ca si cum ar avea tot timpul din lume pentru asta.

Sufletele batrane iubesc contactul vizual si isi privesc interlocutorul cu o perspicacitate si profunzime fantastica de parca ar putea sa le citeasca direct in suflet si sa vada prin el.

De obicei, sufletele batrane intuiesc ca sunt batrane si stiu ca au invatat cam tot ce se putea invata. Pur si simplu „stiu”, „cunosc” si „inteleg” anumite lucruri fara a avea nevoie de explicatii logice. De asemenea, persoanele aflate in ultimele etape ale reincarnarii au tendinta de a se simti puternic atrase de o anumita perioada istorica si tot ce tine de aceasta (antichitati, carti, filme, vestimentatie documente istorice despre perioada respectiva etc), posibil cea/ cele in care au trait experienta uneia sau a mai multor vieti anterioare.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Sufletele batrane sunt pline de intelepciune si au de obicei o viata discreta si linistita. Au un spirit gentil, insa sunt puternice in acelasi timp. Aceste persoane sunt uneori retrase si aleg sa traiasca liber sau sa locuiasca intr-un loc departe de zbuciumul lumii urbane. Par ca apartin lumii intregi si nu unui singur loc si adeseori in aceasta ultima viata isi asuma rolul de invatator si de indrumator al celorlalti.

Sufletele batrane nu sunt sclave atasamentului material si privesc viata intr-un mod relaxat, deseori filozofic. Nu le intereseaza implinirea financiara, statutul social sau tot ce tine de ordinea si ierarhizarea sociala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri