Aproape de 40 de ani. In mod paradoxal arat de 30. In mod uimitor, imi simt sufletul de 20. Fara vreo urma de falsa modestie, ma declar in deplinatatea facultatilor mele fizice de a seduce un barbat, chiar si mai tanar decat mine. Nu obisnuiesc sa-mi plang de mila decat uneori, in zilele innorate de duminica, cand in loc de chef de filme siropoase ma apuca o nostalgie tampita si fireasca dupa o iubire siropoasa si reala.

Restul zilelor, sunt cea mai increzatoare persoana din lume intr-o lume care te intreaba 24 din 24 cum de este posibil ca o femeie ca tine sa nu gaseasca un barbat ca cel pe care ti l-ai dori. In 6 zile din 7, am aceeasi dorinta nebuna de a iubi si aceeasi innebunitoare incredere ca am tot timpul inainte, ca varsta nu ma va impiedica sa-mi gasesc sufletul pereche. Decat niciodata, mai bine mai tarziu.

De ce sa te legi la cap fara sa te doara? Daca uneori fie lipseste obiectul seductiei, fie este casatorit sau angajat intr-o relatie de lunga durata, fie prea blazat ca sa faca primul pas, fie sta si se holbeaza in sinea sa, intrebandu-se ce Dumnezeu este in neregula cu tine de ai ramas fara picior de barbat prin preajma ta, ce ai putea sa faci?... La varsta asta, orice femeie normala este in stare sa-si gaseasca un barbat normal. “Mai ales o femeie ca mine”.... Mai ales o femeie ca mine nu reuseste.

“Draga mea, la varsta asta… nu mai alegi, culegi ce-a mai ramas”. Era prietena mea cea mai buna. Casatorita bineinteles. Chiar mi-a stat inima in loc. Am ras cu pofta si din toata inima, dar in mintea mea nu am putut decat sa ii dau dreptate. “Dar nu sunt prea batrana si caraghioasa pentru intalniri pe NV sau alte chestii de genul asta?” M-am trezit dar ca avea mai mult decat dreptate. Vedea realitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria

La fel ca sufletul, aventurile sentimentale nu au varsta. Ultima sansa de a scuipa singuratatea cat mai departe de mine, imi spusese, era internetul minune. Locul tuturor posibilitatilor de a cunoaste un barbat este reteaua, imi spunea I., care isi cunoscuse marea dragoste prin lumea virtuala. Mai intai trebuie sa ai rabdare sa cunosti virtual un barbat, apoi iti trebuie rabdare sa iubesti real. Ce frumoasa poate fi iubirea pe net daca intalnesti persoana potrivita... E nu zau, ia hai sa o incercam si pe asta. Evrika! A gasit solutia pentru mine. Am crezut-o pe cuvant ca este simply the best...

La inghiontirile ei, am incercat sa-mi demonstrez normalitatea si feminitatea. Am facut pasul cel mare, am alergat sa-mi fac un cont pe un site de intalniri matrimoniale. Nu m-au apucat chinurile facerile in timp ce-mi completam profilul. Intr-un timp record, mi-am downloadat cea mai reusita poza a mea. Sunt frumoasa cand ma aranjez. Mi-am ales cuvintele cele mai potrivite pentru descriere. Nici cuvinte de vampa, nici de pitipoanca, nici de Maria Teresa, cuvinte asezate de femeie de 40 de ani. Nici prea cuminti, nici prea indraznete.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri