2 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 28 share-uri

Cum afli daca ceea ce simti este dragoste adevarata sau pur si simplu atasament? Cum deosebesti sentimentele de atasament, de a “tine la cineva”, de dragostea adevarata? Lauren Martin ne explica cele 6 diferente majore dintre dragoste si atasament:

Cum afli daca ceea ce simti este dragoste adevarata sau pur si simplu atasament? Cum deosebesti sentimentele de atasament, de a “tine la cineva”, de dragostea adevarata? In primul rand, iti asculti inima. Iar in al doilea rand, poate ca materialul de mai jos te va ajuta sa iti clarifici sentimentele. Un articol pe care Lauren Martin l-a scris pentru publicatia Elitedaily.com si in care explica diferenta dintre dragostea adevarata si atasament s-a viralizat in lumea internetului si a retelelor de socializare si a fost preluat ulterior de mai multe site-uri si bloguri.

Lauren Martin: 6 diferente dintre Dragostea Adevarata si Atasament

via elitedaily.com

1

Se spune ca sentimentul cel mai apropiat de dragoste este ura. De aceea, dupa ce te desparti de cineva, acea dragoste frumoasa, altruista se transforma intr-o ura manioasa, o ura patimasa, o ura inexplicabila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Cand esti doar atasat de cineva, nu simti niciodata acea furie. Te pot incerca in schimb sentimente de anxietate, de iritare, de suparare, insa nu trebuie confundate cu acele sentimente de ura adevarata si intensa.

2 . Dragostea este generoasa; atasamentul este centrat asupra sinelui

Cand iubesti, totul este despre cealalta persoana. Pentru prima oara in viata ta, vrei sa pui nevoile altcuiva deasupra propriilor nevoi.

Cand este doar atasament, vrei doar ca cineva sa fie acolo pentru tine. Nu esti atent(a) cu ea sau el – ci esti atent(a) cu tine. Tot ce faci pentru partenerul tau este de fapt si despre tine.

3 . Dragostea nu este deloc usoara; atasamentul este dificil doar cand sunteti separati

Dragostea adevarata nu este niciodata usoara. Ai crede ca este deoarece este atat de pura si frumoasa, insa orice este atat de intens si iti iti schimba viata necesita multa munca si efort. Trebuie sa o stimulezi si sa o hranesti in permanenta.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

In ceea ce priveste atasamentul, nu este nimic de dezvoltat sau de hranit; este despre cat de multe ori va puteti vedea unul pe altul intr-o saptamana. Ai nevoie de cealalta persoana. Nu este despre dezvoltare, inflorire si schimbare intr-o alta dimensiune. Ca orice drog, senzatia de fericire nu este pe termen lung si vei reveni la un moment dat cu picioarele pe pamant.

Foto homepage: Stock-Asso /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri