1 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 50 share-uri

20 de lucruri care te pot inspira sa iti traiesti frumos viata si pe care ar fi bine sa le incerci inainte de a implini varsta de 50 de ani:

Intr-un articol aparut in publicatia Lifehack.org, Amy Johnson, editor si bloggerita pe twentysomethingrecluse.wordpress.com, ne face cunoscute care sunt cele 40 de lucruri pe care ar trebui sa le facem inainte de a implini 50 de ani. Iata care sunt 20 dintre acestea:

20 de lucruri pe care sa le faci inainte de a implini 50 de ani

via Lifehack.org

1. Du-te sa iti vezi formatia preferata.

Foto: Ase / Shutterstock.com

2. Iarta pe cineva din trecutul tau. A persista in amaraciune este ca si cum ti-ai cumpara otrava si ti-ai administra-o singur(a) asa ca iarta-i – chiar daca este doar pentru binele tau.

3. Indeparteaza-te de orice prieteni toxici pe care ii ai. Nu se vor schimba niciodata si nu ai nevoie de acea negativitate.

4. Du-te in vacante cu cei mai buni prieteni. Chiar daca vorba de o singura noapte petrecuta in granitele tarii tale, va fi una memorabilia si amuzanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

5. Calatoreste singur. Iti poti petrece ziua facand exact ceea ce vrei si te vei indragosti inca o data de ceea ce inseamna sa fii singur.

6. Iarta-ti parintii pentru orice greseala au facut cand te-au crescut. Nimeni nu este perfect si toti facem greseli.

7. Fa o programare la masaj dupa o zi stresanta O meriti!

8. Cumpara o cafea sau pranzul pentru cineva care pare ca are nevoie cu adevarat de ele. Amandoi va veti simti mai bine dupa.

9. Cumpara cartile despre care toata lumea vorbeste.

10. Ia masa in oras de unul singur. Poarta o tinuta care iti place, comanda-ti mancarea preferata si pleaca oricand esti pregatit – fericire.

11. Angajeaza-te ca voluntar pentru o cauza care este apropiata de inima ta.

12. Fa ceva de la zero. Te face sa te simti minunat sa creezi ceva frumos singur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri