Conform unei vechi conceptii chinezesti transmisa din generatie in generatie, personalitatea fiecarei persoane este alcatuita dintr-o totalitate de energii. Sunt 5 energii care insumate descriu totalitatea personalitatii unei persoane: energia erotica, energia fizica, emotionala, intelectuala si intuitiva.

5.Fata lunguiata – energia predominanta este energia intuitiva

Corpul, mintea si spiritul sunt parti integratoare ale aceleiasi personalitati. Daca intre cele trei nu exista armonie perfecta, atunci celalalte energii vor fi dominate doar de una dintre ele. Persoanele cu o forma a fetei prelunga poseda anumite abilitati care le determina sa vada dincolo de suprafete si de lucrurile concrete. Fiecare lucru contine un anumit sens si de aceea majoritatea actiunilor sunt luate pe seama instinctelor, de altfel extrem de bine dezvoltate. La nivel subconstientului are loc insa rezolvarea multora dintre probleme. Sunt persoane subtile, fascinante si capabile de a acumula o groaza de cunostinte doar pe baza instinctelor. De asemenea, pe baza intuitiei lor fantastice sunt capabile sa realizeze lucruri marete. Echilibrarea acestei personalitati presupune insa si interferenta cu celelalte categorii de energii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri