Conform unei vechi conceptii chinezesti transmisa din generatie in generatie, personalitatea fiecarei persoane este alcatuita dintr-o totalitate de energii. Sunt 5 energii care insumate descriu totalitatea personalitatii unei persoane: energia erotica, energia fizica, emotionala, intelectuala si intuitiva.

2.Fata rotunda - energia predominanta este energia erotica

Atingerile, contactul cu ceilalti oameni, senzualitatea unei persoane, linia trupului, felul in care se misca si gesticuleaza, implinirea sexuala, toate acestea sunt lucruri extrem de importante pentru persoanele cu forma fetei rotunda si energie erotica. Energia erotica este cea care prevaleaza si aduce cu sine sentimentul implinirii personale. Esenta existentei tale este implinirea erotica. Fara ea, nu te simti completa. Esti temperamentala si pasionala, cauti sa gasesti impulsuri erotic totale in oameni unici din jurul tau, cauti momentele intense, chiar daca sunt de scurta durata caci pentru tine toate acestea inseamna a te bucura de viata. Echilibrarea energiei erotice presupune raportarea acesteia si la celelalte 4 categorii de energii.

3.Fata ovala – energia predominanta este energia emotionala

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Energia ta este inepuizabila atunci cand vine vorba de a primi emotii, de a le transmite, de a indragi obiectele care transmit un anumit sentiment, de a iubi lucrurile care te sensibilizeaza intr-un anumit fel, pe cele care iti starnesc senzatii si aduceri aminte. Esti o personalitate care isi construieste relatii cu cei din jur in functie de nevoile interioare ale sufletului. De obicei, cand iti alegi prietenii sau partenerul de viata urmaresti ca legaturile stabilite sa fie pentru o perioada cat mai indelungata de timp, iar comunicarea sa fie una mai ales interioara. Vibratia ta emotionala este una intensa si nu poti sa o amplifici decat cu persoanele care iti seamana din acest punct de vedere, care simt identic. Ai tendinta de a-i ignora pe cei apartinand celorlalte tipuri de energii, iar ceea ce ar trebui sa faci este sa sa le transmiti din emotiile si sentimentele tale, asteptand un feed-back. Energiile lor predominante sunt la fel de importante ca si propria energie.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

4.Fata triughiulara – energia predominanta este energia cerebrala


Persoanele avand o forma a fetei triunghiulara apartin tipologiei energiei intelectuale. Exprimarea intelectuala este cea care primeaza in aceasta tipologie, punand pe un plan secund celalalte tipuri de energii. Energia intelectuala ii determina pe cei care se afla sub semnul acesteia sa-si doreasca sa se exprime si sa iasa in evidenta prin puterea mintii. Unul din scopurile principale in viata ale acestora este de a-si cultiva intelectualitatea. Tot ceea ce fac se concentreaza pe imbogatirea cunostintelor, pe stimularea mintii, pe demonstrarea acestei superioritati de natura cerebrala. Din cauza energiei canalizate intru acest sens, placerile asigurate de celelalte energii sunt neglijate. Nu in putine cazuri, viata personala este lasata pe locul doi. Echilibrarea celor 5 energii inseamna de fapt echilibrarea cu placerile lumesti, cu sentimentele si nevoile spirituale caci si celelalte tipuri de energii o pot genera sau stimula pe cea intelectuala.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri