30 Mai 2016 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Conform numerologiei, fiecare dintre noi avem un numar al nostru a carui vibratie ne influenteaza traseul vietii.

Iata cum poti calcula numarul vietii folosindu-te de data ta de nastere.

Pasul 1: Aduna toate numerele datei tale de nastere.
Pasul 2: Continua sa insumezi, pana obtii un numar de o cifra.

Sa luam de exemplu 29 martie 1969 (29-3-1969):
3+2+9+1+9+6+9=39
3+9+12
1+2=3

Astfel, numarul vietii pentru persoana nascuta in aceasta data este 3.

Pasul 3: Dupa ce ai calculat si tu numarul vietii tale, afla acum ce semnifica acesta:

Numarul Vietii 1: Esti o persoana increzatoare in foretele proprii, cu multa curiozitate si dorinta de a explora si drumuri mai putin batatorite de altii. Numarul 1 este numarul inovatorilor, al inventatorilor si al creatorilor. Trebuie sa inveti sa iti imbratisezi individualitatea.

Numarul Vietii 2: Este numarul iubirii si al nevoii ardente de conectare. Numarul 2 ii reprezinta pe filantropi, pe oamenii cu inima mare si cu inteligenta emotionala peste norma. Trebuie sa inveti insa sa gasesti un echilibru care iti este benefic intre a da si a primi. Trebuie sa inveti sa spui si „nu”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto: Dzhulbee/ Shutterstock

Numarul vietii 3: Este numarul invingatorilor si al ambitiosilor. Sunt persoane care reusesc sa realizeze tot ce isi propun. Totusi, trebuie sa inveti sa iti gestioneze mult mai bine energia debordanta.

Numarul vietii 4: Este numarul persoanelor care cauta stabilitatea in relatii si apropierea de oameni. Acestia cunosc arta comunicarii si a intelegerii celuilalt. Trebuie sa inveti insa sa perseverezi mai mult si sa ai mai multa incredere in tine, ca sa obtii ami usor ceea ce iti doresti.

Numarul vietii 5: Este numarul persoanelor pline de viata. Aceste persoane stiu sa depaseasca provocarile cu optimism si umor. Au nevoie tot timpul de intaplari interesante si stimuli ca sa nu se plictiseasca. Este numarul aventurierilor si al cautatorilor. Trebuie sa inveti sa descoperi si valoarea linistii in tot acest dute-vino ardent!

Citeste mai departe>>>

Foto homepage: Dzhulbee/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri