Bun-venit intr-o explorare a ceea ce inseamna sa ne gasim puterea interioara, o schimbare de atitudine cu privire la barbati. Un loc unde disperarea se transforma in dorinta si unde suntem libere sa manifestam tot ceea ce ne dorim, tot ceea ce suntem, tot ceea ce indraznim sa fim.

"Am alergat dupa barbatii gresiti toata viata." Ughhh!! Propozitia asta e ca un cutit in inima, dar in mod straniu este si propozitia care iti da putere pentru ca in sfrasit poti sa te privesti drept in fata si in sfarsit ai capacitatea de a-ti recunoaste propria vina in ceea ce priveste relatiile pe care le-ai trait pana acum.

Tara Ruttenberg de la Elephant Journal a scris Manifestul pentru femeile care stiu ce vor – "Am alergat dupa barbatii gresiti toata viata. Stiti genul: Cei cu iubite sau sotii.

Cei care nu ma voiau cu adevarat, nu pentru mai mult de cateva luni sau pentru amuzament. Cei care se purtau cu mine atat de rau incat nu puteam sa rezist nici eu prea mult langa ei. Barbati care isi iubeau adictiile mai mult decat ar fi fost vreodata capabili sa iubeasca o femeie ca mine.

Cred ca suntem cu toate vinovate ca am alergat dupa barbati gresiti, macar o data in viata. M-am tinut dupa ei in acord cu auto-abuzul pe care il practicam ciclic si care era deghizat in dragoste neconditionata pentru barbati care de fapt nu ma meritau si nu meritau ce aveam eu de oferit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Si nu pentru ca sunt ei niste monstri.

Nu e vina lor.

De fapt, alergam dupa barbatii gresiti ca sa fug de mine, de cea care eram cu adevarat”, spune Tara Ruttenberg.

Sigur, trebuie sa respiram adanc ca sa putem sa acceptam o astfel de perspectiva, mai ales noi, cele care ne aflam pe aceeasi pagina cu aceasta editorialista, avand in brate noua constientizare ca da, pana acum am suferit pentru barbati care nu ne meritau.

„Anul acesta, cand am implinit 30 de ani, am iesit dintr-o alta relatie nesanatoasa, o relatie lunga de 7 ani, in care eu eram a doua femeie, cu intalniri si pauze. Pendulam intre promisiuni netinute si dependenta de sperante dureroase, dar am avut in sfarsit o privire exterioara asupra vietii mele. Am capatat o noua perspectiva, am inceput sa imi asum responsabilitatea totala pentru viata si suferinta pe care o traiam si astfel am gasit destula forta in mine incat sa pot sa spun: "Gata" si sa plec."

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală

Odata schimbata persectiva asupra relatiilor, speram ca veti rezona cu acest Manifest.

Bun-venit intr-o explorare a ceea ce inseamna sa ne gasim puterea interioara, o schimbare de atitudine cu privire la barbati. Un loc unde disperarea se transforma in dorinta si unde suntem libere sa manifestam tot ceea ce ne dorim, tot ceea ce suntem, tot ceea ce indraznim sa fim.

Foto: Shutterstock

Foto homepage: Shutterstock

Manifestul femeilor care stiu ce vor

Da, imi doresc din toata inima un barabat.

Dar nu am nevoie de un barbat.

Diferenta intre a vrea si a avea nevoie este PUTERE. Acum stiu acest lucru. Si in loc sa cautam, sa alergam dupa ei, ne putem folosi energia pentru noi insine: sa fim, sa devenim, sa ceam, sa ne dorim, sa manifestam.

Si din adancul a tot ceea ce ne dorim cu adevarat, incepem aceasta calatorie in care traim si iubim tot ceea ce ne este menit. Si indepartandu-ne de tot ceea ce nu ne face sa ne simtim complet libere.

Vreau un barbat.

Vreau un barbat cu o inima mare.

Vreau un barbat matur care nu se auto-saboteaza si isi invinge tentatia adictiilor si care onoreaza viata pe care a venit sa o traiasca.

Vreau un barbat cu spirit revolutionar care isi foloseste existenta pentru a construi un viitor mai luminos si pentru umanitate si Mama Pamant.

Vreau un barbat care sa se uite la mine de parca as fi o zana si fata de care sa ma simt atrasa in toate modurile - sexual si intelectual.

Vreau un barbat care stie sa ma iubeasca sincer si profund - este tot ce imi doresc. Iar pentru asa ceva, este nevoie ca acest om sa isi ridice toate barierele pe care le-a cladit in fata capacitatii de a se iubi pe sine, cu defecte si calitati. Pentru ca daca nu ar fi asa, ar face un deserviciu amandurora.

Vreau un barbat care sa nu fie intimidat de performantele mele, dar care ma poate sustine atunci cand lucrurile nu imi ies cum mi-as dori, un barbat care ma vede pentru tot ceea ce sunt, care sa ma iubeasca cu defecte si calitati, cu talente si stangacii.

Vreau un barbat care sa fie tot ceea ce imi doresc si alaturi de care sa fiu exact asa cum sunt, iar el la randul lui sa fie exact asa cum e.

Pana atunci eu sunt aici, fiindca nimic mai putin din ceea ce imi doresc nu se poate sa fie mai bun decat sentimentul de a fi libera si folosindu-mi energia pentru mine insami si nu in relatii care sa ma sfarseasca si sa ma indurereze fara speranta...

Nu mai sunt dispusa sa fac compromisuri.

Idee de articol via www.elephantjournal.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri