Nu mi-as dori sa fac tot ce vreau, iar altii sa nu faca nimic din tot ce vreau eu. As ajunge sa cant dupa dansul altora. Ar fi imposibil de vazut.

Nu mi-as dori sa fiu pusa in postura de a-mi afla viitorul, fara sa pot sa schimb nimic in privinta lui. As fi nemultumita de prezent, as sta pitita in umbra trecutului. Mi-ar fi frica ca pericolul ipotetic ar deveni real. Nimic nu ar mai fi de pierdut.

Nu mi-as dori sa ajung in rai si la intrarea in el sa mi se spuna ca m-am inecat. Nu as nimeri unde trebuie. As ajunge in iad.

Nu mi-as dori ca eu sa ma schimb si lumea din jurul meu sa ramana aceeasi. Revolutia tot nu ar incepe. Din dor de vechiul eu, as uri ceea ce m-a determinat sa ma schimb. As uri lumea.

Nu mi-as dori sa mi se puna piedici si sa nu cad niciodata. Nu as avea de unde sa ma ridic. Nu as vedea maini care culeg de jos ceea ce au impiedicat picioarele. Ar fi tragic, insuportabil, mijloc de durere. Ar fi inuman.



Nu mi-as dori sa nu mai ploua niciodata. Nu m-as mai bucura niciodata de soare. Fara frig si ploaie, ar parea totul sumbru si rece.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Nu mi-as dori ca eu sa pot sa fiu eu daca asta ar insemna sa renunt la toti ceilalti.

Nu mi-as dori sa fiu fericita daca toti din jurul meu ar fi nefericiti. Fara ei, ar disparea motivul bucuriei mele. Ar insemna sa fiu confuza in privinta definitiei fericirii.

Nu mi-as dori sa fiu barbat daca nu as fi si femeie inainte. Nu as intelege cum a reusit Eva sa-l faca pe Adam sa-si piarda capul. Nu as mai putea sa vad gravitatea pacatului si sa inteleg tentatia marului.

Nu mi-as dori ca singura dorinta pe care ar trebuie sa o aleg inainte de moarte sa fie aceea de a trai. Si sa se indeplineasca. Ar inseamna sa bantui doar in amurguri.

Nu mi-as dori sa pot sa iubesc si sa nu am pe cine iubi. Ar fi durere, pierdere. Ar fi risipa si pacat. Ar fi inexistenta unui subiect fara de obiectul care il face sa existe.

Nu mi-as dori sa ajung pe luna si sa nu mai am cum sa ma intorc. As ramane blocata in spatiu. Nu as avea ce mai cauta pe pamant.

Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Nu mi-as dori sa cunosc iubirea si mai apoi singuratatea. As prefera intotdeauna invers. As uita ca a existat vreodata singuratatea.

Nu mi-as dori sa am bani multi daca din cauza banilor nu mi-as mai dori nimic.

Nu mi-as dori sa fiu parasita fara sa parasesc la randul meu persoana care m-a parasit. Nu m-as simti niciodata razbunata. Nu as afla ce inseamna iertarea.

Nu mi-as dori sa descopar leacul care vindeca orice boala pe care stii ca o ai, daca nu as stii de ce anume sufar.

Nu mi-as dori sa am incredere in toti ceilalti daca nimeni nu ar avea incredere in mine. Nu mi-as dori sa calatoresc daca as stii ca nu as ajunge niciodata la destinatie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri