27 Aprilie 2016 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Cu ani in urma, in timp ce ma rugam, i-am cerut lui Dumnezeu sa imi trimita o sotie. I-am spus lui Dumnezeu nu doar ca as vrea o sotie, dar i-am explicat si ce fel de sotie cautam...

Cu ani in urma, in timp ce ma rugam, i-am cerut lui Dumnezeu sa imi trimita o sotie. “Cere si ti se va da”… I-am spus lui Dumnezeu nu doar ca as vrea o sotie, dar i-am explicat si ce fel de sotie cautam. I-am spus ca vreau o sotie care sa fie buna, tandra, blanda, plina de compasiune, iubitoare, sincera, calma, generoasa, afectuoasa, intelegatoare, pasionala, cu un suflet cald, inteligenta, sa aiba simtul umorului, sa fie senzuala si de incredere. Am specificat si cum as vrea sa fie din punct de vede fizic. Si pe masura ce timpul trecea, am mai adaugat cateva lucruri pe aceasta lista a dorintelor inimii mele.

Foto: www.BillionPhotos.com / Shutterstock.com

Apoi, intr-o noapte, Dumnezeu a vorbit inimii mele si a spus: “Fiule, nu pot sa iti dau ceea ce mi-ai cerut”. Am spus: “De ce, Doamne?”. El a spus: “Fiindca sunt un Dumnezeu al dreptatii si nu pot sa fac ceva care sa nu fie drept”. I-am spus: “Doamne, nu inteleg de ce nu pot avea ceea ce te-am rugat. “Atunci o sa iti explic.”, mi-a spus Dumnezeu. “Nu ar fi drept din partea mea sa iti indeplinesc dorinta caci nu pot sa iti dau ceva ce tu insuti nu esti.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Leagăn pentru toată copilăria

“Nu ar fi drept din partea mea sa iti dau o persoana care este iubitoare daca tu uneori poti fi plin de ura sau pe cineva care este bun daca tu poti sa fii rau, pe cineva care este iertator si tu sa porti in continuare ranchiuna in suflet, pe cineva care este sensibil si tu sa fii indiferent etc.”

Mi-a spus: “In loc sa pierzi timpul incercand sa gasesti pe cineva sau sperand ca o sa-ti dau pe cineva cu toate calitatile pe care le cauti, mai bine ti-ai permite sa devii tot ceea ce cauti. Caci nu pot sa iti dau ceea ce nu esti”.

Modeleaza-ti inima si spiritul astfel incat sa devii ceea ce cauti si Ea te va gasi.

Autor: Anonim

Foto homepage: MNStudio / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri