24 Martie 2009 publicat în Lifestyle 62 share-uri

Ai fost vreodata intr-un anumit loc pe care nu l-ai mai vazut niciodata si te-a incercat un straniu sentiment de familiaritate ca si cum ai fost acolo de multe ori pana acum? Ai experimentat, si nu doar o singura data, o puternica senzatie de deja-vu pe care apoi nu ai putut sa o explici? Ai putut descrie cu lux de detalii, incredibil de adevarat, chiar si cu ochii inchisi, un obiect de a carui existenta habar nu aveai pana acum? Ai simtit vreodata ca orice ai face ca sa-ti schimbi existenta actuala, exista ceva mai puternic decat tine, mai presus de insusi destinul tau, care te impiedica sa evoluezi in prezent?

O veche invatatura orientala ne invata ca fiecare om a venit pe lume pentru a-si duce la implinire destinul care i-a fost harazit. Daca undeva pe parcursul existentei sale, din propria vina, din cauza imprejurarilor, din cauza unor karme mai puternice decat cea proprie, acesta nu este implinit, individul revine intr-o alta viata, cu alte personaje, cu sanse noi de a-si putea schimba destinul. 

Foto interior si prima pagina: soundsonic /Pixabay

De-a lungul calatoriei sale in lume si timp, sufletul unei persoane trebuie sa isi gaseasca linistea si menirea. Nu conteaza ca aceasta se intampla intr-o singura viata sau in 20. Sufletul unui persoane nu-si gaseste implinirea pana cand toate energiile negative si pozitive din vietile trecute nu sunt echilibrate in cea prezenta. Ca sa ai sansa sa corectezi karmele negative si greselile trecutului, trebuie sa stii ce karme anterioare te impiedica sa existenta actuala. Iti prezentam pe scurt horoscopul karmic, felul in care amprentele karmice anterioare iti afecteaza existenta actuala sau cum le poti influenta in bine. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Berbec

In vietile sale anterioare, Berbecul a iubit mult, a suferit mult, a ingaduit sa fie purtat de pasiuni care au trecut la fel de repede cum au venit, s-a dedicat trup si suflet unor persoane care au lasat cu usurinta ca totul sa se duca pe apa sambetei. Dupa vieti inchinate cu devotament si seriozitate unor persoane care au stiut cum sa le calce in picioare, in viata actuala Berbecul are tendinta de a trata cu raceala si superficialiate pe toti cei care indraznesc sa il iubeasca. Oricat s-ar stradui si oricat de mult ii place o anumita persoana, Berbecul adopta un comportament rece si ii este greu sa-si dezvaluie adevaratul eu chiar si in fata acesteia. Actuala lectie karmica pe care trebuie sa o invete este cea de a se lasa coplesit de emotii, iar datoria pe care o are de dus la bun sfarsit este cea a dragostei adevarate si a afectiunii neprefacute.

Taur

Daca esti Taur si actuala viata iti este guvernata de analiza logica, de capacitatea de a delimita binele de rau, de a face distinctie intre cele doua si de a actiona in sensul strict al binelui inseamna ca in vietile anterioare te-ai achitat cu brio de greselile tale. Taurii se pot considera niste persoane norocoase. Aproape tot din ceea ce isi propun se soldeaza cu rezultate pozitive si aducatoare de satisfactie. Mai au insa o mica datorie karmica pe care nu trebuie sa o piarda din vedere: trebuie la randul lor sa daruiasca persoanelor dragi iubire, stabilitate si o parte din sansa lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri