15 Aprilie 2016 publicat în Lifestyle 75 share-uri

A-i spune unui copil ca este „lenes” sau „prost” sau „ca nu este bun de nimic” va genera in acel copil tocmai defectul care este invocat... Descoperiti invaturile lui Valeriu Popa in ceea ce priveste relatia dintre parinti si copii!

Descoperiti invaturile lui Valeriu Popa in ceea ce priveste relatia dintre parinti si copii. Informatiile circula pe internet sub diverse forme si va prezentam si voua cateva dintre ideile care au fost atribuite acestui cunoscut vindecator de trup si suflet.

Invataturile lui Valeriu Popa despre relatiile dintre parinti si copii

Foto: Sychugina / Shutterstock.com

Prin suparare, este de parere Valeriu Popa, incalcam legile firesti ale universului ceea ce poate atrage consecinte negative atat in viata noastra, cat si in viata celui impotriva caruia sunt indreptate sentimentele de suparare.

Un copil care este suparat pe parinte sau un parinte care este suparat pe copilul sau determina alterarea structurilor energetice, iar consecintele nu sunt deloc usoare. Pentru a aduce pe lume un copil sanatos si echilibrat, barbatul si femeia trebuie sa respecte cea mai importanta lege universala: pe cea a iubirii. Ei trebuie sa nutreasca sentimente de dragoste si respect unul fata de celalalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Un copil cu un bagaj energetic sanatos inseamna o perioada a sarcinii armonioasa. Pe parcursul sarcinii, femeia trebuie sa aiba liniste interioara, sa fie rabdatoare, sa evite supararea si sentimentele negative. Sentimentele de neacceptare ale prezentului nasc la randul lor probleme si de aceea ea trebuie sa accepte realitatea asa cum este ea, sa nu isi strice vibratia gandurilor regretand trecutul sau zorind viitorul.

„Faptele mamei si comportamentul in timpul sarcinii determina soarta si sanatatea viitorului copil. Parintii le transmit copiilor o informatie completa a comportamentului lor si al stramosilor lor. Aceasta informatie sta la baza formarii destinului copilului, a corpului, caracterului si spiritului acestuia. Principala informatie ereditara se transmite nu numai genetic, dar si prin intermediul campului. Mama este indisolubil legata prin camp de copilul sau si, de aceea, trairile emotionale ale mamei il influenteaza activ pe acesta. Daca este vorba de ura, de separare de omul iubit, acest lucru va insemna o adevarata catastrofa pentru copil. Structura negativa a campului femeii determina multe din viitoarele nenorociri ale copilului."

"O ura puternica, nutrita in timpul sarcinii actioneaza asupra copilului care se va naste suparacios sau pot aparea tulburari ale vederii sau auzului. Daca o femeie isi reprima sentimentele de iubire fata de sotul ei, acest lucru se va rasfrange neintarziat asupra copilului. Sa nu uitati ca atunci cand ucideti iubirea infaptuiti o crima.”, spune Valeriu Popa.

Foto homepage: Vinogradov Illya / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri