Bucura-te de ziua ta si aminteste-ti ca esti un om extraordinar care merita sa fie iubit. Si, mai intai de toate, iubeste-te tu pe tine. Iata cum sa practici iubirea de sine de ziua ta de nastere:

7. Iarta-te pe tine insati.

Adesea, suntem prea dure cu noi. A-ti asuma raspunderea este excelent, insa a te pedepsi pentru o greseala trecuta este prostesc. Greselile se intampla. Viata devine confuza uneori. Ca oameni, mai dam gres. Iarta-te pe tine insati… Esti vrednica de iertare. Asta ti-o promit. Serios, iarta si invata din acest lucru.

8. Accepta ciudatenia vietii.

Viata se intampla. Problemele se intampla. Viata devine grea. Ceea ce este amuzant este urmatorul lucru: este pentru toata lume. Da, chiar vreau sa spun toata lumea. Nimeni nu este “normal” deoarece normal nu este de fapt o realitate. Viata este ciudata. Este atat de simplu.

9. Concentreaza-te asupra aspectelor pozitive ale vietii.

Foto: Viacheslav Nikolaenko / Shutterstock.com

Gandurile optimiste creeaza sentimente pozitive in inimile noastre ceea ce trage dupa sine urmari pozitive in vietile noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

10. Descopera puterea de a te juca mai mult.

Fii prostuta. Vorbeste cu un accent ciudat. Gadila-ti copiii. Rade cu partnerul tau. Impartaseste bucuria de a face viata amuzanta pentru familia ta.

11. Bucura-te de frumusetea lumii din jurul tau.

Fa o poza cu apusul. Sesizeaza culorile. Observa norii. Acum… Observa cum te simti. Plina de pace, nu?

12. Onoreaza frumusetea dinauntrul tau.

Sursa: Familyshare.com

Mai multe modalitati de a practica iubirea de sine de ziua ta poti citi AICI.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri