Bucura-te de ziua ta si aminteste-ti ca esti un om extraordinar care merita sa fie iubit. Si, mai intai de toate, iubeste-te tu pe tine. Iata cum sa practici iubirea de sine de ziua ta de nastere:

Telefoane, urari, mesaje… ziua de nastere este menita sa fie una speciala si un motiv de bucurie ca existi, ca ai venit si te afli in aceasta lume. Cat de mult insa te iubesti pe tine insati? Daca te iubesti, de ce esti trista de ziua ta? De ce iti reamintesti greselile pe care le-ai facut in trecut? De ce esti atat de neiertatoare cu tine insati? De ce iti spui ca au trecut anii pe langa tine fara folos? De ce nu celebrezi omul minunat si extraordinar care esti? De ce nu te vezi asa cum esti mai ales in aceasta zi, ziua in care ai facut cunostinta cu lumea?

Daca ii celebrezi pe altii si ii faci sa se simta speciali de ziua lor, de ce sa nu incerci acest lucru si cu tine? De ce lacrimi de tristete? De ce nu lacrimi de bucurie? De ce nu entuziasm, bucurie de a trai, recunostinta ca te afli si ca existi si ca experimentezi acest dar al vietii asa cum este el? Bucura-te de ziua ta si aminteste-ti ca esti un om extraordinar care merita sa fie iubit si, mai intai de toate, iubeste-te tu pe tine insati. Publicatia Familyshare.com propune un articol interesant cu 22 de modalitati prin care putem invata sa practicam mai mult iubirea de sine de ziua noastra speciala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

12 modalitati prin care poti invata cum sa te iubesti pe tine insati de ziua ta de nastere:

via https://familyshare.com

1. Incepe-ti ziua cu iubire de sine

Foto: pathdoc / Shutterstock.com

Fara muzica. Fara telefoane. Fara tastat de mesaje sau social media. Fara televizor. Fara voci din exterior care sa te distraga de la ziua ta. Macar pentru cateva minute. Vei avea timp de restul mai tarziu. Asculta sunetul propriei respiratii. Simte-ti propria energie. Expira gandurile negative. Inspira dragoste. Aminteste-ti ca esti extraordinara.

2. Mananca tort la micul dejun.

Incearca. Viata este prea scurta. A astepta este inutil si zilele de nastere cer mic dejun specific zilelor de nastere.

3. Lasa sa plece…

Cele 3 kilograme pe care ai spus ca le vei pierde… Rezolutiile pe care le-ai stabilit… Promisiunile de a face un anumit lucru mai bine... Lasa tot sa plece. Esti mai mult decat o masuratoare pe cantarul de baie. Esti mai mult decat o promovare la locul de munca. Esti mai mult decat o functie. Esti mai mult decat opinia lumii.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

4. Inceteaza sa te stresezi in privinta vietii

Esti doar o mica fiinta umana. Nu poti vedea intreaga privire de ansamblu. Nu ii poti controla pe ceilalti si opiniile lor despre tine. Nu stii de ce se intampla nimic din viata aceasta… cu toate acestea ii supravietuiesti. Supravietuiesti. Este pur si simplu ceea ce faci.

5. Petrece timp singura.

A fi singur este infricosator pentru unii oameni. A fi singur inseamna a infrunta cine esti ca persoana fara ca alti oameni sa te distraga. Cu toate acestea, a fi singur este singura modalitate de a te reconecta cu zen-ul tau interior. Tu esti singura care te cunosti pe tine la nivelul tau cel mai profund.

6. Fii buna cu tine.

“Vorbeste cu tine asa cum vorbi cu cineva pe care il iubesti.” – Brene Brown

Foto homepage: racorn / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri