6 Aprilie 2016 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Pierdem ore, chiar zile intregi in incercarea de a ingramadi in bagaj tot ce ne este necesar pentru o calatorie in afara tarii, insa ajunsi la destinatie constatam de fiecare data ca am omis sa punem in geanta de voiaj si acele lucruri marunte, dar extrem de folositoare in viata de zi cu zi.

Asadar, am punctat cativa pasi importanti de care trebuie sa tinem cont in calatoria noastra. Sunt lucruri marunte, banale, dar fara de care nu ne-am bucura in totalitate de frumusetea locurilor noi in care pasim.

Odihneste-te in avion!

Orele lungi petrecute pe un scaun, atat la birou, cat si intr-un autocar, tren sau avion sunt extrem de enervante si obositoare. Tot ce ne ramane de facut este sa dormim (mai putin la birou), pentru ca timpul sa devina suportabil, insa nicio sansa in scaunele acelea mici si incomode. Asadar, e nevoie de o perna confortabila pentru sustinerea capului, care sa garanteze ca ne vom trezi odihniti si plini de energie. Puteti incerca si varianta reglabila, care se pune in jurul capului si fereste ochii de lumina.

Hidrateaza-te!

Stiti deja ca hidratarea joaca un rol foarte important in viata noastra si ca, fara apa, organismul nostru nu ar supravietui. In speranta ca nu veti neglija acest aspect, va sfatuim sa acordati atentie si hidratarii pielii si tenului. Cand se schimba sezonul, sau cand se schimba clima si tara in care va aflati, inarmati-va cu o crema hidratanta. Concentratul cu actiune ultra-toleranta pentru tenul sensibil calmeaza, repara si protejeaza pielea, ajutand-o in acelasi timp sa devina mai putin sensibila pe zi ce trece.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Ghid pentru alegerea mobilierului interior România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

La acelasi capitol intra si hidratarea buzelor. Nu ai vrea ca excursia ta de relaxare sa fie deranjata de usturimea buzelor sau de craparea si exfolierea acestora. Poarta in geanta un balsam reparator pentru buze si foloseste-l pentru senzatia de confort pe care ti-o ofera.

Tine-ti obiectele si banii in siguranta!

Din nefericire, lumea este plina de raufacatori. Insa te vei simti in siguranta daca, in locul gentii clasice, vei opta pentru o borseta practica in care sa iti pastrezi telefonul, actele, banii si alte lucruri marunte, dar utile. Doar asa te vei putea bucura fara retineri de surprizele placute pe care ti le-a rezervat tara in care ai aterizat.

La fel de practica si utila este si borseta Nike Heritage. Ofera libertatea de miscare de care ai nevoie oriunde ai lua-o si este ideala pentru depozitarea celor mai importante lucruri in timpul activitatilor tale.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Caria dentară – ce este și cum se tratează Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Fii organizat/a!

Nu iti doresti sub nicio forma sa pierzi timpul in vacanta cu lucruri inutile, cum ar fi cautarea disperata a cheii de la cazare sau a pilei de unghii, asa ca trebuie sa introduci in bagajul tau si o geanta compartimentata cu multe buzunare, nu doar interioare, ci si exterioare. Pentru cosmetice si alte produse marunte pentru ingrijirea personala, alege tot o geanta compartimentata.

Fii fresh!

Pentru ca o calatorie inseamna multe drumuri facute, deci multe ore petrecute pe strazi si in zone mai putin populate, apar o multime de probleme cand vine vorba de igiena. Bacteriile te vor insoti la fiecare pas, de aceea vei avea nevoie de servetele umede si geluri antibacteriene. Gelurile antibacteriene pe baza de alcool sunt in mod clar o metoda foarte utila si importanta de a preveni aparitia infectiilor bacteriene si virale, iar in ceea ce priveste servetelele umede, alege-le pe cele delicate, pentru copii.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Sursa Foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri