29 Martie 2016 publicat în Lifestyle 7 share-uri

La implinirea varstei de 41 de ani, Elsa Mora a impartasit cu cititorii sai 41 de lectii de viata pe care le-a invatat de-a lungul timpului....

La implinirea varstei de 41 de ani, Elsa Mora, autoarea blogului www.artisaway.com, a impartasit cu cititorii sai 41 de lectii de viata pe care le-a invatat de-a lungul timpului. In speranta ca ne vor servi drept sursa de inspiratie si ne vor ajuta sa ne imbunatatim propriile vieti, iata care sunt 21 dintre acestea:

Elsa Mora: 21 de lectii pe care le-am invatat din viata mea…

via www.artisaway.com

1. A-i ierta pe cei care te ranesc este primul pas catre evolutia personala.

2. Fa un efort constient pentru a-ti aminti trecutul. Multe din indiciile care ne pot ajuta sa ne rezolvam problemele actuale se gasesc in trecut.

Foto: Yellowj / Shutterstock.com

3. Fii entuziasmat in privinta viitorului. ORICE poate fi mai bine in viitor daca incepem sa il construim ASTAZI.

4. Daca vrei sa te bucuri de frumusetea vietii, fii prezent in orice faci.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

5. Nu ii judeca pe altii. Doar observa, asculta si invata de la ei. Fiecare persoana de pe pamant are ceva sa te invete.

6. Adevarata bogatie nu are de-a face cu banii.

7. Fa lucruri bune pentru alti oameni. Facand asta, plantezi mici seminte de dragoste. Acele seminte iti vor hrani sufletul cand vei avea cel mai mult nevoie.

8. Fii bland si rabdator cu tine in fiecare zi.

9. Fii suficient de curajos incat sa iti ceri scuze cand faci ceva gresit.

10. Cele mai mari lectii le inveti din ceea ce te raneste.

11. Zambeste si viata iti va zambi inapoi. Un zambet este inteles in orice cultura si limba.

12. Petrece adesea timp in solitudine. Iti va oferi spatiu pentru a asculta, a simti si a vedea mai mult decat atunci cand esti inconjurat de oameni.

13. Bucura-te de prezenta oamenilor. Energia umana este cea mai puternica din toate energiile.

14. Trebuie sa invatam mai mult de la animale. Ele traiesc vieti mai simple si mai fericite. Merita respectul nostru.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

15. Suferinta vine din a dori si a astepta lucruri tot timpul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri