Este format din 3 litere si incepe cu s. Este un singur cuvant. Nu, nu jucam spanzuratoare... Facem referire la cuvantul sex. S-E-X. Cat sex in viata unei femei? Sex cu cati parteneri? Ma indoiesc ca daca am vorbi despre ceva atat de normal, noi, doamnele, am fi mai putin doamne, mai putin sotii fidele, mai putin femei de cariera sau mai mult mame denaturate.

In sex, ca si in iubire, greseli se fac. Exista iubiri de-o zi pe care nu le consideri niciodata greseli proaste pentru ca au fost niste greseli minunate. Au fost cu tremur si cutremur, cu delicatete, pasiune, cu freamat, cu daruire. Exista iubiri pur fizice care iti alina o mare durere sufleteasca. Exista iubiri pe care le credeai perfecte pana la prima proba contrarie, cand partenerul ti-a inselat asteptarile. Sau poate ca tu ai fost cea care a dezamagit.

Poate ca ai avut o iubire sau trei. Poate ca ai avut 5 parteneri sexuali. Poate ca, in acel moment din viata, i-ai iubit pe toti cei cinci. Cine s-ar gasi sa te condamne? O femeie nu simte ca a facut o greseala daca s-a daruit unui barbat atata timp cat are sentimente pentru acel barbat. Poate ca ai facut sex de consolare. Poate ca era din cauza sampaniei. Poate din compromis. Poate din compasiune. Poate ca ai fost victima unui abuz sexual. Oare chiar conteaza pentru un barbat care te iubeste ca a fost primul, ultimul sau al patrulea barbat din viata ta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri