Se intampla de nenumarate ori sa ne sabotam propria fericire, avand anumite comportamente sau alegeri paguboase. Iata ce anume te poate impiedica sa savurezi cu adevarat viata:

Sta scris in natura umana sa ne complicam viata si sa ne punem 1000 de intrebari in fiecare zi, insa deseori uitam ca, avand atatea lucruri de facut, este foarte greu sa fim multumiti si satisfacuti. Iar succesul in viata se poate obtine doar cu o inima deschisa si fericita. Se intampla de nenumarate ori sa ne sabotam propria fericire, avand anumite comportamente sau alegeri paguboase. Iata ce anume te poate impiedica sa savurezi cu adevarat viata:

1. Ne preocupa prea mult trecutul si viitorul

“Secretul sanatatii mintii si corpului consta in a nu jeli pentru trecut, a nu te ingrijora pentru viitor, ci sa traiesti prezentul cu intelepciune si sinceritate.” - Gautama Buddha


Foto: frankie's / Shutterstock.com

Ne agatam in mod nostalgic de vremurile trecute sau ne planuim ca maine sa fie altfel, mai bine. Insa uitam de cele mai multe ori ca doar prezentul este ceea ce conteaza. Niciodata in istoria omenirii nu s-a intamplat ca, dorind sa se schimbe trecutul, aceasta chiar sa se intample. Si, desi este indicat sa te gandesti la viitor intr-o nota pozitiva, viitorul poate fi complet impredictibil sau depinde, de cele mai multe ori, de ceea ce se intampla in prezent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

2. Spunem prea des “da” si prea rar “nu”

“Cand spui “da” altora, asigura-te ca nu iti spui “nu” tie insuti.” – Paulo Coelho

De mult prea multe ori se intampla sa fim presati fizic, mental, la serviciu, acasa, in relatie si sa ajungem sa facem diverse lucruri pe care, de fapt, nici nu ni le dorim. Lucruri care contravin propriului spirit. Trebuie sa facem o prioritate din propria fericire si sa incetam sa facem pe plac celor din jur (pentru a castiga apreciere sau prietenie) in detrimentul nostru, a ceea ce suntem cu adevarat.

3. Petrecem prea putin timp in natura

“Traieste in lumina soarelui, inoata in mare, bea aerul salbatic” - Ralph Waldo Emerson

Chiar si atunci cand afara este vreme placuta, ne trezim ca, din comoditate, petrecem prea mult timp in casa. Atunci cand se intampla asta, nu facem decat sa ne autosabotam fericirea, pentru ca lipsa soarelui si a aerului curat si proaspat au implicatii majore asupra starii de spirit. Nu trebuie sa avem un motiv bine intemeiat sa iesim afara, insa atunci cand o facem, starea de spirit se va schimba aproape instantaneu.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Foto homepage: pathdoc / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri