25 Martie 2016 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Aceasta mini meditatie de 3 minute propusa de Judith Orloff, specialist in psihiatrie, te va ajuta sa te simti mai bine, mai linistita, mai impacata cu tine.

Aceasta mini meditatie de 3 minute propusa pe pagina sa de facebook de catre Judith Orloff, specialist in psihiatrie si profesor in cadrul Universitatii UCLA (University of California, Los Angeles), te va ajuta sa te simti mai bine, mai linistita, mai impacata cu tine. Totodata, in cazul in care te simti obosita, aceasta meditatie te va ajuta sa te reenergizezi. Meditatia prezentata si in cartea “Emotional Freedom”(Libertatea emotionala) este perfecta pentru a te detensiona de-a lungul intregii zile.

Judith Orloff: Meditatie de 3 minute pentru a-ti deschide inima

Foto: Elena Abrazhevich / Shutterstock.com

Asaza-te intr-un loc linistit in care stii ca nu vei fi interupt/a. Intr-un scaun comod sau intr-o cada cu apa calda, cu lumanari in jur. Fa acest loc pe cat de senzual iti doresti. Linisteste-te. Relaxeaza-ti corpul. Inspira usor. Apoi expira. Respiratia te va aduce inapoi catre centrul tau. Du usor palma in dreptul inimii tale.

Concentreaza-te asupra unei persoane, loc, cantec sau asupra unei amintiri pe care o iubesti. Poate vei vrea sa incepi cu natura. Vizualizeaza un rasarit superb. Sau imagineaza-ti catelul tau motaindu-ti in poala. Daca preferi, concentreaza-te asupra unei forte mai mari, oricare ar fi definitia ta a acesteia.

Scopul este sa simti dragoste intr-un sens general, apoi specific deoarece ti-ai localizat aceasta energie in piept. Observa senzatiile din inima ta, dramatice sau subtile. Caldura. Presiunea eliberandu-se. Compasiunea. Las-o sa se intample. Nu o retine. Cu timpul, vei simti un vortex de energie pozitiva crescandu-ti in inima si revarsandu-se spontan in corpul tau.

* via pagina de facebook Dr. Judith Orloff

Foto homepage: Jose AS Reyes / Shutterstock.com

Garbo iti recomanda si articolele:

Judith Orloff: Cum sa-ti protejezi energia si sa nu mai absorbi emotiile celorlalti

Judith Orloff: Suntem EMOTII... Tu carui stil emotional ii apartii?

Testul LIBERTATII EMOTIONALE al lui Judith Orloff: Cat de departe poti sa zbori cu sufletul?

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri