Ce inseamna o Viata Buna? 3 lectii pe care un psihiatru de la Harvard le-a invatat din cel mai indelungat studiu despre fericire

10 Martie 2016 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Un studiu Harvard condus de psihiatrul Robert Waldinger a monitorizat vietile a 724 de persoane timp de 75 de ani si a ajuns la concluzia ca fericirea in viata depinde de un singur lucru...

Si in ceea ce te priveste? Sa spunem ca ai 25, 40 sau 60. Ce inseamna sa te dedici mai mult relatiilor?

Ei bine, posibilitatile sunt practic nesfarsite. Poate fi ceva simplu ca inlocuirea timpului petrecut in fata televizorului cu timp petrecut cu ceilalti sau insufletirea unei relatii monotone facand ceva nou impreuna, plimbari lungi, intalniri sau a face un efort pentru a interactiona cu acel membru al familiei cu care nu ai mai vorbit de ani." (Sursa: Conferinta Ted)

Societatea pune accentul pe bogatie si pe munca noastra, spune Waldinger, insa iar si iar, in acesti 75 de ani, studiul nostru a aratat ca oamenii carora le-a mers cel mai bine sunt cei care au inclinat balanta in favoarea relatiilor – cu familia, prietenii, comunitatea.

O viata buna se construieste cu relatii bune.

Puteti viziona integral conferinta Ted a lui Robert Waldinger pe www.ted.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri