Ce ii diferentiaza pe oamenii bogati de cei obisnuiti, cu castiguri medii? “Are putin de-a face cu banii in sine. Are de-a face cu mentalitatea lor."

Ce ii diferentiaza pe oamenii bogati, de succes, de cei din clasa de mijloc, cu castiguri medii? Care este acel ceva care ii diferentiaza de toti ceilalti? Timp de aproape 30 de ani, Steve Siebold, autorul cartii "How Rich People Think" (“Cum gandesc oamenii bogati”), a intervievat milionari din lumea intreaga pentru a afla raspunsul. “Are putin de-a face cu banii in sine”, declara Steve Siebold pentru publicatia Business Insider intr-un articol comprehensiv aparut in revista si bazat pe ideile din cartea sa. “Are de-a face cu mentalitatea lor”, spunea Steve explicand perspectivele elitei, atitudinea celor bogati, dar si modul acestora de a gandi, a fi si de a face lucrurile. Iata asadar ce diferentiaza un om bogat de un om obisnuit in viziunea lui Steve Siebold:

Steve Siebold: 21 de modalitati prin care oamenii bogati gandesc diferit

via Businessinsider.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

1. Oamenii obisnuiti cred ca banii sunt radacina tuturor relelelor. Oamenii bogati cred ca saracia este radacina tuturor relelor.

2. Oamenii obisnuiti cred ca egoismul este un defect. Oamenii bogati cred ca egoismul este o virtute.

Foto: Augustino /Shutterstock.com

3. Oamenii obisnuiti au o mentalitate a loteriei. Oamenii bogati au o mentalitate a actiunii.

4. Oamenii obisnuiti cred ca drumul catre bogatie este pavat de educatia formala. Oamenii bogati cred in acumularea de cunostinte specifice.

5. Oamenii obisnuiti tanjesc dupa zilele bune din trecut. Oamenii bogati viseaza la viitor.

6. Oamenii obisnuiti vad banii cu ochii emotiilor. Oamenii bogati percep banii in mod logic.

7. Oamenii obisnuiti castiga bani facand lucruri care nu le plac. Oamenii bogati isi urmeaza pasiunea.

8. Oamenii obisnuiti isi seteaza asteptari joase astfel incat sa nu fie niciodata dezamagiti. Oamenii bogati sunt gata sa accepte provocarile.

Principiile de bază ale mașinii CNC Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

9. Oamenii obisnuiti cred ca trebuie SA FACI ceva pentru a te imbogati. Oamenii bogati cred ca trebuie SA FII ceva pentru a deveni bogat.

10. Oamenii obisnuiti cred ca ai nevoie de bani ca sa faci bani. Oamenii bogati folosesc banii altor oameni.

11. Oamenii obisnuiti cred ca pietele bursiere sunt conduse de logica si strategie. Oamenii bogati stiu ca sunt conduse de emotie si lacomie.

12. Oamenii obisnuiti traiesc peste posibilitatile lor. Oamenii bogati traiesc sub posibilitatile lor.

Foto homepage: elwynn/ Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri