11 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 76 share-uri

Cand ai probleme si esti coplesit(a) de propria nefericire, incearca sa treci cu demnitate peste acest episod al vietii astfel:

de Alina Albert, experta Garbo

autoare a cartii "O calatorie dincolo... de moarte"

_____________________________________

Cand ai probleme si esti coplesit de propria nefericire - incearca sa treci cu demnitate peste acest episod al vietii

Ce se face:

1. Stai de vorba intai cu tine insuti/ insati....urla pana cand obosesti, daca asa simti, dar ai grija sa nu tulburi pe nimeni

.

2. Ia-ti timp sa plangi, sa faci exercitii fizice pana la epuizare, sa lovesti un sac de box pana cand scoti prin piele durerea din suflet.....dar nu suna si nu incarca pe nimeni cu otrava sufletului tau. Chiar daca tentatia de a o imparti cu altcineva e uriasa. De ce sa dai si altcuiva otrava ta? Nu stii cat de rau face?

3. Sufera. Sufera demn si in tine. Este si suferinta o experienta de viata. Nu uita nicio clipa ca suferinta pe care o induri e doar a ta si nimeni nu merita pe pamantul acesta sa fie partas la ea. Daca universul ti-a dat-o tie, inseamna ca tu trebuie sa o induri...ca o "meriti" cumva. Prin suferinta se restabileste echilibrul. Viata vine la pachet cu suferinta. Nasterea insasi este o imbinare sublima intre durere fizica si fericire sufleteasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

4. Plangi... plangi oceane intregi daca asa speli suferinta... plansul nu a ajutat pe nimeni in mod real, dar te ajuta sa te descarci... pe moment.

Si roaga-te... ajuta aproape intotdeauna!

Ce nu se face:

1. Sa te napustesti cu suferinta ta pe capul altor oameni. Este o dovada de egoism si lipsa de respect pentru viata lor. Daca vrei, poti sa mergi la preot, psiholog, astrolog, etc - si cand ajungi acolo, este o dovada de educatie sa nu te apuci sa-ti smulgi parul din cap, sa urli sau sa vociferezi.

2. Sa te superi ca nu esti ascultat.

Niciun om nu este obligat sa se incarce cu suferinta ta. Nu trebuie sa te superi daca nu poate sau nu vrea sa te ajute. Exista prostul obicei romanesc ca prietenii sau membrii familiei sa se planga unii la altii. "Cui sa spui daca nu lu' mama?"/ "Pai d-aia sunt prietenii"

NU.......E minunat sa fim un sprijin unii pentru altii...dar cand vaicareala devine obicei si o facem zilnic si zilnic nu ni se intampla nimic bun, atunci s-ar putea sa fim sursa propriilor nefericiri!

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

* Mai multe Informatii interesante si inedite gasiti in cartea "O calatorie dincolo... de moarte"

Foto homepage: STUDIO GRAND OUEST /Shutterstock.com

Foto int: Martin Novak /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri